Nyheter,  The Sims 4

THE SIMS 4: «MYE MER INNHOLD KOMMER TIL PC-SPILLERE I ÅR»

Andrew Wilson, administrerende direktør for Electronic Arts har delte  kommentarer for regnskapsåret 2018, som var fra april 2017 til april 2018. Han snakket om veksten av The Sims 4 på både PC og Console og nevnte at det er en lys fremtid for PC-spillere i år. Sjekk ut alle de viktige kommentarene som nevner The Sims nedenfor: (Informasjonen er hentet fra Simscommunity.info)

 

  • Vårt Sims-fellesskap  over flere generasjoner og plattformer, med over 80 millioner aktive Sims-spillere på tvers av PC og mobil i FY18. Vårt sims 4- samfunn fortsetter å vokse nesten fire år etter lanseringen, og vi har mye mer innho
    ld som kommer til våre PC-spillere i år. Sammen med den pågående suksessen til The Sims FreePlay , har vi hatt sterk tidlig vekst i spillerbasen for The Sims Mobile , og gir oss to spill på mobil som lever opp til forventningene som Sims-fansen leter etter.
  • live tjenester netto bestillinger var opp 31% fra år til år, til $ 679 millioner. Økningen ble drevet av Ultimate Team, The Sims 4 og Battlefield 1.
  • Vi forventer at live-tjenester vil vokse fra 10% til 15%, ledet av Ultimate Team, The Sims 4-utvidelsespakker for PC og konsollversjoner av spillet, og ved vekst i abonnementsbransjen.
  • Med hensyn til vår mobile virksomhet lanserte The Sims Mobile like før året begynte, og vi har to spill som kommer i andre halvdel av året. Vi forventer derfor at mobilvirksomheten vokser sterkt, i størrelsesorden 15-20%, ledet av The Sims Mobile , FIFA Mobile, Star Wars: Rise to Power, og en uanmeldt tittel. 

 

 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje