Nyheter,  The Sims 4

EA har funnet en ny samfunnsmanager for The Sims

For noen få måneder siden valgte SimGuruDrake å forlate rollen som som samfunnsmanager for The Sims på grunn av en ny mulighet som samfunnsmanager for et annet spill. Siden da har EA søkt etter ny person, og latt folk søke på rollen som samfunnsmanager.

Etter 3 måneder har endelig EA klart å finne en ny samfunnsmanager for The Sims. EA sin karriere-side for samfunnsmanager for The Sims forteller nå at denne rollen ikke lenger er åpen.

Det er dobbelt-sjekket med EA og vi kan bekrefte at de ikke lenger søker etter en samfunnsmanger. På nåværende tidspunkt har vi ikke informasjon om hvem eller når den nye samfunnsmanager for The Sims vil bli offentliggjort, men vi er definitivt glade for at The Sims for PC endelig kommer til å ha en offentlig stemme igjen.

 

Kilder: simscommunity

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje