Offisiell blogg,  The Sims 4

EN EVENTYRLIG KJÆRLIGHETSHISTORIE MED SIMMENE

For noen av oss har sko av glass og forgiftede epler formet hvordan vi ser på kjærlighet og romantikk. Andre bare himler med øynene når de hører historier om prinsesser og gode feer. Men likevel, alle blir våte i blikket over ekte bryllupslykke. Vi har blitt vant til – i så stor grad at vi nesten forventer – malen med en ond stesøster, en heltemodig ridder og en jomfru i nød.

Men det er klart, det er jo ikke så ofte sånt som dette skjer i virkeligheten. Det er på høyt tid at vi gjør noen endringer, samtidig som vi holder simmenes romantikk i live. Det er tross alt en kjærlighetshistorie.

DET VAR EN GANG ...

en sim som het Chad. Han var en gjennomsnittlig fyr, men hadde mye på gang.

Han prøvde å etablere seg innen sosiale medier samtidig som han trente på matlagingsferdighetene. Noen ganger hadde han fest, noen ganger kom vennene hans på festene, og noen ganger hadde vennene det gøy.

Chad var fornøyd med livet. Han var ikke ute etter noe – eller noen – for å få et mer fullverdig liv, men det er som de sier: Kjærligheten kommer når du minst venter det.

Hun var ute på løpetur en dag da hun fikk øye på ham. Chad stelte rosebusken sin og vinket til henne. Han sto der med saksen i hånden og et stort smil i ansiktet, og det eneste han greide å si var: “Hei.” Hun het Betty og var av en type som alltid nådde målene hun satte seg. Det var denne tankemåten som hadde hjulpet henne med å bli en av de fremste forskerne i byen.

De snakket sammen en kort stund, men hun måtte videre. Før hun gikk, tilbød hun å ta ham med på middag en dag. Chad ble fullstendig tatt på senga, men takket umiddelbart ja til invitasjonen. (OK. Kjør lykkelig musikk.)

Under middagen åpnet Chad seg om lidenskapen for å hjelpe andre, og Betty ble fascinert. Til tross for sveisen, virket Chad som en skikkelig bra fyr!

Da Chad nevnte at han hadde lyst til å bli bedre til å lage mat, fikk Betty sommerfugler i magen. Å komme hjem til et varmt, hjemmelaget måltid hørtes fantastisk ut etter en lang dag med forskning.

De snakket i mange timer. Så lenge at Chad begynte å føle seg litt utilpass. Som i at han måtte på do. Så de fortet seg å dele regningen og dro hvert til sitt. Ikke noe fyrverkeri ennå, men hva kunne man forvente? Det var jo bare den første daten!

Betty elsker friluftsliv og overbeviste Chad om å bli med på camping. Han var skikkelig spent på hele utflukten, men spesielt fordi han så sjansen til å få mer alenetid med Betty. De pratet om karriere, hobbyer, håp og drømmer, og Betty elsket alle de døve vitsene Chad fortalte. Det var akkurat dette de trengte. Men som vi alle vet, hvis man drar på camping, er det alltid en viss sjanse for at man får med seg en bjørn hjem.

Og det var akkurat det som skjedde!

Det var en stormende romanse. Snart flyttet de inn hos Betty, som var stort nok for dem alle tre: Chad, Betty og bjørnen. Chad tok til og med med seg rosebusken sin og plantet den i hagen.

Chad følte seg som en konge i dette flotte hjemmet. Han var verdens heldigste sim. Tiden var inne for å ta forholdet til neste trinn. En spesielt romantisk natt forberedte han en liten tale og gikk ned på det ene kneet.

Men før han fikk fullført, ropte Betty “Vil du gifte deg med meg?”

Chad ble helt satt ut, men han var lykkelig! Han ga henne ringen han hadde i lommen og satte den på fingeren hennes. Da de omfavnet hverandre, så bjørnen på fra vinduet.

Kort tid etter giftet de seg i den vakreste seremonien du kan tenke deg.

Og så levde de lykkelig sammen i det flotte huset i all evighet.

Alle levde lykkelig sammen i all evighet.

Der har du det. En flott og romantisk kjærlighetshistorie. Chad sluttet i jobben og endte opp som en over middels god kokk. Betty ble forfremmet og kjøpte en ny rosebusk, så Chads første ikke skulle være så ensom. Bjørnen spiste en stek og tok en lur.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje