Nyheter,  Offisiell blogg,  The Sims 4

HILS PÅ FAMILIEN CLIMATE

Heisann, alle som spiller The Sims! Det er en glede for oss endelig å kunne kunngjøre lanseringen av utvidelsespakken The Sims™ 4 De fire årstider.* Den er en fanfavoritt og den nest mest etterspurte etter
The Sims 4 Katter og hunder,*
og det er også favoritten til mange av oss som jobber med spillet. The Sims 2 Årstider var den tredje pakken jeg lagde i karrieren, og jeg har alltid satt den høyt på listen.

Når man skal lage en pakke som er så fet som The Sims 4 De fire årstider, må man tenke litt utenfor vanlige rammer. Den danner et grunnlag spillerne kan bruke til å fortelle historier med, mens været, høytidene og årstidene påvirker simmenes dagligliv.
Og når vi snakker om historier, i ukene som kommer skal dere få hilse nærmere på familien Climate og bli med på et år i livene deres. Nysgjerrig på navnet? Ryktet vil ha det til at Climate er et tradisjonelt navn fra San Myshuno. Så nå vet du det!

Familien Climate er en typisk familie. Janine Climate, eller mamma, elsker å gå med varme klær, derfor gleder hun seg alltid til høsten kommer. Og det er her vi begynner historien vår. Heia mamma! Arthur Climate, eller pappa, elsker regn og kjølig vær, så hans historie begynner om våren. Etter hvert som snøen trekker seg tilbake, skjer det samme med vinterens innendørsbaserte aktiviteter.  En ny dag, en ny måte å bruke naturen på!

Summer Climate elsker … lyst til å gjette? Hvis du sa “sommer”, har du helt rett. Hun har rødt hår som matcher den varme solen, men kommer den opprørske stilen til å ta knekken på henne,
eller greier hun å slappe av og nyte livet ved bassenget hele årstiden? Følg med! Og til slutt, vinteren. Det er ikke så mye å si om vinteren, bortsett fra at den kan bringe med seg noen uventede familiemedlemmer. Dette er ment som en spoilerfri introduksjon, så vi får la det bli med det.

Vi skal vise dere et år i livet til denne familien, som demonstrerer mange av godsakene i den nye utvidelsespakken, men det stopper ikke med The Sims 4 De fire årstider. Du får oppleve flere figurer, funksjoner og elementer fra hele The Sims 4-katalogen. Vi vil vise dere hvor mye De fire årstider forbedrer The Sims 4 og hvorfor vi mener dette er en av de beste opplevelsene vi har laget noen gang.

Vi håper dere blir med oss gjennom året med familien Climate, og vi gleder oss til å se hva dere kommer til å gjøre med pakken! Figurene blir tilgjengelige i galleriet når The Sims 4 De fire årstider lanseres, og krever at du har The Sims 4-grunnspillet. Fra da av, som alltid, er historiene deres. Vil du endre historien, slenge inn noen overraskelser eller endre familien til noe helt annet?

*Krever at du har The Sims 4-grunnspillet (selges separat) og alle spilloppdateringene for å spille. Sjekk minimumskravene for denne pakken.

— SimGuruGrant a.k.a. Grant Rodiek

Gleder du deg like mye som oss i Simskrystallen til De fire årstider lanseres? Kanskje du allerede har forhåndsbestilt spillet også! La oss vite dine meninger! 😀 

 

Kilde: TheSims.com

Hei, mitt navn er Marcus, og jeg er en medeier i Simskrystallen. Litt av mitt arbeid på denne nettsiden er filmproduksjon for Simskrystallens YouTubekanal, og bannere på nettsiden. Jeg jobber i REMA 1000 i en praksis som varer i to år, og er simseslker på fulltid, utenom arbeidstiden min! Mine andre interesser uten om The sims, er designing i Adobe og videoredigering.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje