Nyheter,  The Sims 4

The Sims 4 vil ha nytt innhold i mange flere år!

The Sims 4 har til nå vært ute i ganske mange år allerede (faktisk fyller spillgenerasjonen 4 år til høsten), og mange har begynt å undre seg om fremtiden til spillet og om det vil ha noe nytt innhold i tiden som kommer. En person spurte SimGuruGrant på Twitter om The Sims 4 De fire årstider kom til å bli den siste pakken til The Sims 4. Ikke bare ble vi forsikret om at denne pakken ikke er den siste, men Grant kom også med informasjon som sier at han arbeider med innhold for mange år fremover! 

Linken til tweeten kan du finne her. Grant snakket også om fremtiden til The Sims 4 desember 2017. Her kom han vagt med planene for 2018: 
«We’re at the point now where it’s fun, where we have all the scary features out of the way, all the big requests out of the way, finally released toddlers for our fans and so now we can sort of focus on making fun stuff. It’s not that it’s easier – it’s more ‘ wouldn’t it be cool if?’ content. It frees us a bit.»

Oversatt til norsk betyr dette at de har fått unnagjort de store forespørslene fra fansen slik at de nå kan fokusere på de mer morsomme tingene. 

Med tanke på at det er under en måned til årstider slippes, betyr dette at The Sims-teamet har planlagt mye mer dette året? Vi i Simskrystallen er uansett veldig spent på fremtiden til The Sims-universet, og vi klarer nesten ikke å vente på hva som kommer. 

Simmer siden 2000. Kjent som Simtastic Cassie på YouTube.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje