Offisiell blogg,  The Sims 4

KJØL DEG NED MED DE FIRE ÅRSTIDER

Heisann, alle som spiller The Sims!

Hei på dere, alle som spiller The Sims! Utvidelsespakken The Sims 4™ De fire årstider* kommer snart, og vi ville gjerne fortelle litt om hva dere kan vente dere i hver årstid. Vi har allerede snakket litt om våren og sommeren, og nå er tiden inne til å fyre på peisen, lage te og se bladene på trærne i nabolaget skifte farge. Kjør på med høsten og vinteren!

Velg dato

Noe av det viktigste i denne utvidelsespakken er kalenderen. Så da må vi fortelle litt om den. Kalenderen inneholder alle de kommende høytidene. Hver av dem har tradisjoner man må fullføre for å få en topp feiring. Og med værmeldingen kan simmene planlegge tiden fremover. Du får også opp timeplanen til husstanden mens du sjekker kalenderen, blant annet når simmene må på jobben. Og for å gjøre enda større grad av planlegging mulig, vil også simmenes bursdager dukke opp i kalenderen. Åpne en flaske nektar (til nyttårsaften), for nå får du alt sammen samlet på ett sted. Det er hva jeg kaller et organisert spill!

Fyr opp komfyren

Når det blir kaldt i været, kommer høytidene som hører denne delen av året til! Høstfesten  kommer om høsten, da simmene samler familie og venner til et storslått festmåltid. Simmene kan pynte hjemme til den store dagen, slenge en kalkun i ovnen og lage godsaker til hele selskapet. Ut etter en ekstra gjest til å delta i feiringen? Det kan hende en bestemt stråaktig fyr dukker opp i hagen …

Når vinteren kommer til byen, kommer også julen, eller vinterfesten, som simmene liker å kalle den! Pynt huset med spesiell høytidspynt, gi gaver, drikk sjokolade og masse annet. Og hvis du har vært snill, kommer simmenes svar på julenissen, kong Vinter, på besøk. Han kommer garantert til å lage godstemning gjennom hele høytiden.

Det er kaldt ute

Det hadde ikke vært høst og vinter uten aktiviteter tilpasset de kalde årstidene. Så for første gang i The Sims 4, kan du prøve deg på å gå på skøyter! Triks, piruetter og flaue fall venter simmene når du plasserer skøytebanen. Simmene kan også bevæpne seg med luer og votter og sette kursen ut i hagen for å lage snøkompiser eller snøengler.

Det er selvsagt også spesielle muligheter for amorøse simmer som “fall in løv”. Det stemmer, ekstra eventyrlystne simmer kan prøve seg på årnings i en løvhaug! Sikkert lurt å la dem være i fred en stund …

Med vinteren kommer også de mindre morsomme elementene forbundet med den kalde årstiden. Det aller mest åpenbare: Det er iskaldt! Og uten skikkelige klær, vil simmene skjelve og riste av kulde. Sørg for å kle dem godt når de skal være ute lenger tid av gangen. Hvis ikke du gjør det, blir de blåfrosne. Bokstavelig talt. Jo kaldere de blir, desto større sjanse er det for … det stemmer, at de dør.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje