Nyheter,  The Sims 4

Nysgjerrig på de nye aktivitene til den nye pakka?

Det nærmer seg fredag, og vi vet alle hva det betyr! Endelig kommer vær til The Sims 4! Med denne pakken låser det seg opp nye muligheter for å lage dine egne høytider. Hver høytid kan bli egendefinert, og du kan velge mellom fem (5) ulike tradisjoner i høytidsmenyen. 

Med hver eneste høytid kan man velge minst en (1) aktivitet som vil oppmuntre din husstand og verden rundt til å utføre den. Det finnes også tradisjoner som kan gi flere aktiviteter og interaksjoner! 
Nedenfor kan du se en liste med alle tradisjonene du kan få med The Sims 4 De fire årstider (NB! Bildet er på engelsk). Det er også enkelte tradisjoner man låser opp etter at man har installert enkelte pakker. 

NB! For ordens skyld skrives hovedtitlene fra bildet på engelsk, men beskrivelsen blir på norsk. 

Air Grievances – Direkte og ærlig tilbakemeldinger er harde å få, men sukk så godt det føles å få det ut. For å delta velger du en annen sim og velg ond interaksjon og «skrik til».

Appreciate an Object – Hva er spesielt for deg? Hva vier du din takknemlighet til? Reflekter rundt objekter og finn den større betydningen bak de. For å gjøre dette klikker du på et objekt og velger «verdsett». 

Arts & Music Spirit – Lag musikk, og lag kunst! Syng til stemmen din brister eller naboen klager. Dette kan du gjøre ved å gjøre som som feks maling, fotografering eller dans. Eller bare gjør musikalske ting som å synge, høre på musikk eller spille et instrument. Valget er ditt! 

Attend Holiday Ceremony – Delta på en festseremoni ved hjelp av telefonen. 

Baking – Lukten av fersk bakst er verdt å feire bare det! Så hvorfor ikke faktisk gjøre det? Klikk på en komfyr, og velg å bake. 

Bar-B-Que – Ikke noe er som grilla mat. Det er jo smaken av sommer! Debater om hva som er den beste drivstoffkilden eller sauseoppskriften til bestemor. For å velge dette klikker du på en utendørsgrill og velg «grill». 

Cleaning – Mmmmhmm…. Lukten av en nyvasket hus. Det er lykke det! Rengjør rundt hjemme, tøm søpla, mopp opp dammer og ta oppvasken. 

Countdown to midnight – Vær oppe etter leggetid, og skru på TVen mens du feirer! Klikk på en TV og velg «Nedtelling til midnatt. Vær obs på at denne funksjonen kun er tilgjengelig etter 23.00. 

Decorate – En perfekt dæsj med farger og dekor kan virkelig gjøre mye i et hjem, og hvorfor ikke pynte til høytidene? Plasser høytidsdekorasjoner rundt omkring i hjemmet ditt fra byggemodus.

Drinking – Nyt en herlig limonade ved bassengkanten, en kopp varm drikke ved peisen, eller noe annet digg å drikke. Drikk noe fra baren eller kjøleskapet. 

Egg hunt – Fargefulle egg er gjemt rundt omkring. Det er din jobb å finne de. Klikk på objekter rundt i nabolaget og velg «jakt på egg» 

Exercise – Feire med å ta vare på deg selv. Noen repetisjoner til! Dette klarer du! Kom igjen nå! Gjør en hvilken som helst treningsaktivitet som å jogge, ta noen push-ups eller løft vekter. 

Fasting – Man blir aldri så takknemlig for mat enn når man faster (for en kort periode)! Ikke spis noe mat på 6 timer (om du klarer). 

Father Winter – Få besøk av denne nisselignende karen! Og er du kjapp kan du fange han i å levere gaver til alle snille barn (men er man egentlig snill når man fanger han i å gjøre dette?). Plasser ut en peis og legg ut noen gaver hjemme. Så må du vente tålmodig til midnatt. 

Festive lightning – Tradisjonelle stearinlys er en fin måte å spare penger på strømmen på. Og samtidig er det jo så mye mer koselig når du samler venner og familie. Klikk på juletreet, en Menorah eller en Kinara og velg «tenn lys». 

Festive Spirit – Vær festklar med venner og familie! Velg festklare interaksjoner som å tenne opp juletreet, eller spørre om de har vært snille eller slemme. 

Fighting – På tide å trene litt på den taktikken du så i den filmen med Jackie Chan! I dag er dagen da du begynner å sloss med andre simmer. 

Fire – Knitrende gnister fra bålet inspirerer til en prima feiring. Tenn opp et koselig bål i campen, i peisen eller brenn en løvhaug. 

Flower Bunny – Blomsterharen har kommet på besøk og sprer glede! Gjør vennlige interaksjoner med blomsterkaninen. 

Games – Strategi, læring, underholdning. Kall det hva du vil. Det er flott alene eller med venner. Spill med videospill, leker, arkade eller sjakkbordet. 

Gardening – En flott tradisjon for de med grønne fingre, eller de som tror de har det. Høst inn, plant, vann og stell med hagen. 

Give flowers – Kjøp en fin gave via telefonen eller datamaskinen ved å kjøpe blomster. Velg så en sim og gi gaven. 

Give gifts – Å bytte gaver er en flott måte å snakke med andre simmer på. Det fungerer til og med på å gjøre rampestreker mot andre simmer. Kjøp en gave fra telefonen eller datamaskinen, og velg en sim for å gi gaven. Husk å sjekke postkassen for å se om noen tenker på deg. 

Go on a date – Har du sett en spesiell sim du gjerne vil ta med deg ut på en kveld på byen? Inviter denne simmen ut ved å gå på telefonen og «Spør om å gå på date» med den simmen ut har sett deg ut. 

Go on a vacation or travel – Ikke noe er som hjemme. Men ikke noe er som å dra på ferie heller! Klikk på telefonen og velg å reise på ferie. 

Grand meal – Ah, høsttakkefest! Det er så mye man er takknemlig for, og mat er en stor del av det. Husk å få noen andre enn deg til å ta oppvasken. Lag et stort måltid ved å klikke på en komfyr eller kjøleskap. 

Holiday Gnomes – Gi respekt og gaver til dine gnomete venner i håp om belønninger! Finn gnomene rundt på tomten din.

Invite guests – Feire med venner, familie eller noen random simmer du nettopp møtte på gata. Klikk på telefonen og velg å invitere til å henge på den aktive tomta. Sosialiser med minst to av gjestene dine så snart de ankommer. 

Light Kinara – Tenn på lysene på Kinaraen for å gjenspeile de syv prinsippene. Klikk på en kinara og velg å tenne. 

Light Menorah – Feire lysene på Menoraen! Klikk på en menorah og velg å tenne. 

Make resolutions – Ikke utsett til i morgen det du kan gjøre i dag! Klikk på din sim og velg å lage nyttårsforsetter. 

Mischief spirit – En høytid er den perfekte unnskyldningen for å gjøre rampestreker som blir godt tatt i mot. Klikk på en annen sim og velg ramp. 

Open presents – Det er så mye bedre å gi enn å få. Nei, nei. Vent litt. Mener jo selvfølgelig motsatt! Åpne en gave fra gavehaugen. 

Party spirit – Drikk! Dans! Spill musikk! Partyånden er over oss. Drikk, dans, spill et instrument, fortell vitser, flørt eller syng. 

Polar bear plunge – Det er iskaldt ute, men til tross for det har ikke vannet fryst helt enda. Det er jo fremdeles mulig å ta en dukkert! Svøm i et badebasseng mens det er kaldt ute. 

Remembrance – Selv om en sim er død, betyr det ikke at de er borte. Klikk på en urne eller gravstøtte og velg en av de tilgjengelige valgene. Du kan også sosialisere med et spøkelse. 

Romantic spirit – Aaah, kjærlighet! Bruk litt ekstra tid på den du har et godt øye til. Gjør romantiske handlinger som å kysse, klemme, flørte eller om stemningen er der – en runde WooHoo slår aldri feil. 

Spooky spirit – Midnatt nærmer seg, og det samme gjør skrømtene, vampyrene og de utenomjordiske. Denne kommer til å få deg til å skjelve i buksene! Gjør skumle handlinger som å sosialisere med spøkelser, vampyrer eller aliens. Du kan også skjære ut gresskar eller spille skummel musikk på orgelet. 

Sports TV – Ikke noe er som stemningen med heiagjenger i det laget ditt vinner. Klikk på en TV og velg «se på sport». 

Streaking – Ikke noe er som å løpe nedover veien og kjenne vinden blåse i …. Eh, ansiktet? Klikk på en sim for å løpe rundt naken. 

Tell stories – Fortell dine favoritthistorier. Det er så mye bedre enn å lese bøker alene. Klikk på et bål, eller les en historie til et småbarn. 

Thankful spirit – På tide å reflektere over hva du er takknemlig for. Man vet nemlig aldri hva morgendagen bringer. Klikk på en annen sim, og velg «Vær takknemlig»

Trick or treat – Barn som løper opp og ned gatene for å tigge om godteri. Høres ut som en hyggelig tradisjon. Klikk på et barn som har banket på døra, og velg «knask eller knep». 

Watch romantic TV – Kjærlighet er overalt rundt oss. Også på TV. En romantisk film kan virkelig sette stemningen for en romantisk høytid med din kjære. Klikk på en TV og velg å se på romantikkanalen. 

Water fun – Når været blir varmere er det bare herlig å kjøle seg ned med litt vann. Husk å finne frem badedrakta! Svøm eller lek med ulike vannleker som barnebassenget, Sprinkle-O-Matic eller vannballonger. 

Wear Costumes – På tide å kle seg ut. Hvem vil du være? Hva med en llama? Eller en fe? Ingen ser rart på deg uansett hva du velger. Klikk på simmen din og velg «ta på kostyme». På tide å bestemme seg for hva man vil være!

Simmer siden 2000. Kjent som Simtastic Cassie på YouTube.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje