Spilleguider og tutorialer,  The Sims 4

GUIDE: De fire årstider – Vær

I The Sims 4 De fire årstider så påvirker været simmene sitt humør både ute og inne. Torden, stormer, og til og med torden og snø kan skje i spillet. Hver verden har sitt eget vær. Gjennom den verste tiden av sommeren og vinteren, kan det være nødvendig å påvirke været. Om simmen er enten for varm, eller gjennomvåt kan det ødelegge simmens humør og straffe ferdighetene, vennlige interaksjoner kan feile oftere og egentlig generelt at de har dårlig humør. Ting kan også bli verre. Høy temperatur med klær for kaldt vær (som en genser) kan rett og slett drepe simmen. La oss se på noen måter å håndtere de nye naturlige farene med utvidelsespakken.

VÆRMELDING

Kalenderen er veldig grei å ha, siden man kan planlegge fremtidige hendelser og ferier, samt se værmeldingen for 7 dager frem i tid.

Se nederst på skjermen nær tiden og dagen for å se værmeldingen for i dag. Nær telefonen kan du klikke på kalenderen for å se værmeldingen 7 dager fremover. Vi vet ikke helt hvor sikker denne er, men vi er sikre på at den man kan stole oftere på den enn ikke. Du vil kanskje ta en titt på dette når du planlegger utendørshendelser, eller hvis du skal ha en dag fri for å sende simmen din på fisketur.

LISTE OVER VÆR DU KAN FORVENTE I DE FORSKJELLIGE VERDENE.

I denne seksjonen kan du se hva slags vær som er vanlig i hver enkelt verden i The Sims 4 som kan gi deg en ide om hva du kan forvente hvis du flytter inn i det nabolaget. Naturligvis så kan det variere, men vi kan se litt nærmere på hva som er mest sannsynlig å få og hvor det er mest sannsynlig å få for eksempel regn, snø, hetebølger og torden. Alle verdener kan være solfylt, overskyet osv. Torden skjer sent på våren til tidlig på høsten (mest sannsynlig). Alt du leser under her er tatt fra midt i årstiden.

Verden Vår Sommer Høst Vinter
Willow Creek Kjølig eller varmt, skyet eller sol, regn Hetebølge, varmt, torden, sol Kjølig eller varmt, sol, regn, skyet Kaldt, iskaldt, snø, snøstorm
Oasis Springs Veldig varmt eller varmt, sol Hetebølge, sol Veldig varmt eller varmt, sol Kjølig, varmt, skyet, sol
Newcrest Kjølig, regn Veldig varmt, varmt, hetebølge, torden Kjølig, varmt, sol, regn Kaldt, iskaldt, snø, snøstorm
Brindleton Bay (katter og hunder) Kjølig, sol, regn, skyet Varmt, hetebølge, regn Kjølig eller kaldt, skyet, regn Kaldt, iskaldt, snøstorm, sol
Forgotten Hollow (vampyrer) Kjølig, skyet, regn Hetebølge, varmt, torden, skyet Kjølig, regn, skyet Kaldt, iskaldt, snø
San Myshuno (livet i byen) Kjølig eller varmt, regn, sol Varmt eller hetebølge, sol, regn, torden Kjølig eller kaldt, skyet, regn Iskaldt, kaldt, snøstorm, skyet
Windenburg (gøy med gjengen) Kjølig, skyet, sol Hetebølge, veldig varmt, varmt, torden Kjølig, regn, sol Iskaldt, kaldt, snøstorm, snø
Granite Falls (ferie, ut i naturen) Kjølig eller varmt, regn, sol Varmt eller hetebølge Varmt eller kjølig, snø, regn, skyet Snø og iskaldt, kaldt, skyet
Selvadorada (Ferie, Jungeleventyr) Varmt eller glovarmt, regn Hetebølge, glovarmt, varmt, sol Sol, glovarmt eller varmt, regn Varmt, regn

KLIMAKONTROLL, VARMT ELLER KALDT

Simmenes hjem trenger klimakontroll. Gå til byggemodus, og gå til kjøkken, klikk på røykdetekoren og gå til alarm-seksjonen. Der finner du en liten termostat som du kan plassere på veggen, når det er varmt ute, sett den på kaldt. Når det er kaldt, sett den på varmt. Ganske lett, akkutat som du gjør det i virkeligheten. Du kan også gjøre det motsatte og gjøre det enda varmere i huset. Det vil drepe noen så lenge det er vamt ute, og kan gjøre simmen ukomfertabel med en stor risk for død av enten heteslag, eller hypotermi. Du kan se hva termostaten er på ved å se på fargen på ringen. Merk deg at når du har på termostaten øker det regningen med 10 %, så skru den av når simmen takler temperaturene.

 

Termostaten er av
Termostaten er på kaldt
Termostaten er på varmt

 

 

 

 

 

Utetemperaturen går fra varmt til glovarmt og hetebølge. Kaldt er kjølig, kaldt og iskaldt. Når det er ukomfortabelt å gå i vanlige klær, ved kaldt og varmt vær, er kan man dø fordi det er iskaldt eller hetebølge. Simmen din kan bli ukomfortabel når han/hun går i varme klær i varmen (genser/jakke) eller kalde klær når det er kaldt (T-skjorte) men det betyr ikke nødvendigvis at simmen kommer til å dø.

REGN OG TORDENVÆR

Det første du burde vite om når det kommer til regnet er at du kan kjøpe paraplyer i byggemodus. Hvor er den? Apparater, deretter på diverse. Hvorfor? Ingen aning. Du kan også søke etter paraply for å finne det. Når du har en så kommer simmen din automatisk til å bruke paraply når den går ut i regnet. Når du har den i «utstyrslisten» vil simmen bruke den så lenge du ikke trykker på paraplyene og «legg tilbake paraply». Du kan lukke en paraply ved å klikke på simmen din, selv om de noen ganger gjør det selv.

Tordenvær kan både være dødelig, og stressende. Hvis du bruker en paraply vil den ikke beskytte deg, men så langt ser det heller ikke ut som det er en større fare for å bli truffet. Paraplyen vil mest sannsynlig bli ødelagt når det er kraftig tordenvær. Å være innendørs er den eneste beskyttelsen, så jeg vil anbefale deg å la simmen være inne med mindre du faktisk vil simmen skal bli anspent og ta en sjanse på om lynet kommer til å drepe simmen.

SNØSTORM OG SNØ

Snø kan være morsomt, og det gjør ingenting med litt snø så lenge simmen din er godt kledd og ikke fryser. Snøstorm derimot er like sterk som torden. Det er ingenting som beskytter simmen din mot å bli meget ukomfortabel. Tempetarten kan være variere når det er snøstorm, men det ser ut til at når det er snøstorm er det alltid iskaldt.

 

Guide oversatt fra: www.carls-sim-4-guide.com

Navnet mitt er Alexandra, er 21 år. Jobber en del, samt går på skole. Eier ikke noe fritid :)) neida, på fritiden er jeg med venner eller sitter å oversetter her eller selvfølgelig spiller sims:)

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Anijuva
Anijuva
Gjest
19. april 2022 19:47

hva er egentlig simskrystallen og hva gjør glitresteinen?

2
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje