Nyheter,  The Sims 4

THE SIMS 4 LIVET I TROPENE ER UTE!

The Sims™ 4 Livet i tropene* er ute på PC og Mac! Utviklingsteamet har funnet på så mye spennende denne gangen at vi bare måtte dele noe av det med dere. Derfor spurte vi dem (altså utviklerne, som er dem som kjenner denne pakken bedre enn noen andre) hva simmene deres liker best med denne spennende utvidelsespakken. Det vi fikk igjen var anekdoter og innsidetips om hva slags historier du kan fortelle. Les mer under!

Karrierer i friluft

Du finner ingen kontorjobber på Sulani. Det er flere karrierer å velge mellom, til og med småjobber, for simmer som har lyst på en ny livsstil.

En sim ved navn Sefina er opptatt av biologi: «Jeg hadde endelig spart opp nok penger til å flytte ut av byen og bygde meg en liten utpost utenfor kysten av naturreservatet Mua Pel’am. Drømmen min om å bli marinbiolog går i oppfyllelse!»

Andre liker å beskytte øya: «De kaller meg Patruljemannen. Jobber som badevakt om dagen, og tar meg av forsøpling om natten. Det er opp til meg å beskytte disse øyene og alle som lever her.

Det kan også være fint å slappe av litt: «Det er fint å ha en avslappet timeplan. Om morgenen står jeg opp kl. 04.00 og gjør meg klar for deltidsjobben som fisker. Etter jeg kommer hjem igjen gjør jeg en småjobb eller to, før jeg tar et skift som dykkerlærer. Så har jeg akkurat tid til å rydde litt søppel på stranden før jeg faller i koma. Et avslappende liv.»

Og dykking hører selvsagt også med: “Jeg er en sim som ble forelsket i øya og bestemte meg for å bli. Jeg har alltid likt dykking, så jeg ble instruktør for turister og andre som har lyst til å lære seg denne fantastiske aktiviteten.”

Ute på havet

Simmene kan bade, snorkle, utforske fossefall og til og med bli venn med havsimmer. Hvordan drar de nytte av alle disse vannbaserte mulighetene? På forskjellige måter.

Noen liker å plaske rundt sammen med livet i havet, som Kaya: «Jeg elsker havet! Snorkling, bading, dykking! Og delfiner!»

Og noen gjør det til et levebrød: “Kurt er bare en enkel fisker som i all hovedsak lever på båten sin. Han setter garn før han går til sengs, og drar ut med utriggeren sin for å utforske forskjellige fiskesteder om dagen.”

Men andre vil grave litt dypere og bli “en skattejeger som avdekker spennende gjenstander med kulturell betydning fra fortiden. Det er alltid noe å finne, om man dykker etter det eller leter rundt omkring på øya.”

Ta vare på naturen

Bevaring av øyene er viktig for å sørge for at Sulani forblir det vakre stedet det er. Det er mange simmer som føler en tett forbindelse til stedet og alt det gir dem.

Som denne inspirerte simmen: “I en verden som er i stadig endring innså Ben hvor distansert han hadde blitt til naturen, og bestemte seg for å gjøre noe med det. Han flyttet til Sulani for å få bedre kontakt med et naturlig habitat, utvide horisonten ved å utforske en kultur han tidligere bare har sett på TV og i filmer, og lære seg å dyrke landet som folk lever av.”

Og så har vi en av lokalbefolkningen, som “lever av jorden, spiser kokosnøtter, bader i fossefallet og holder øya ren. Den gir deg tross alt det du trenger!”

En byggers paradis

Med tomter ved sjøen og masse nye møbler og pyntegjenstander, er det enkelt å bygge et tropisk hjem til simmene dine.

Her har vi en familie som elsker hjemmet sitt: “Lulus familie har levd ved foten av vulkanen i flere generasjoner. Ingenting, ikke engang en flom av lavabomber, kan få dem til å flytte.»

Kun lokalbefolkning

Folket på Sulani er opptatt av å holde lokalmiljøet i live! Disse simmene har en blomstrende kultur.

En sulten sim: «Jeg hadde nesten glemt at det er grillfest i byen i kveld, og Lilliana er ukens kokk! Kalua-svinesteken hennes er så god at selv delfinene har lyst på litt. Jeg må forte meg, før alt blir spist opp!»

En spirituelt anlagt sim: “En liten jente med en dyp forbindelse med øya. Folk sier at åndene selv snakker til henne.”

En hemmelighetsfull sim: “En havsim, som lever i skjul blant lokalbefolkningen, sniker seg vekk for å være sammen med sine egne i den hemmelige havsimbukta.”

Tropisk trøbbel

Det hadde ikke vært en skikkelig utvidelsespakke uten litt ramp! Ta en titt på hva denne lille simmen driver med:

«Pappa sovnet endelig på teppet, og jeg iverksatte planen. Jeg brukte solkrem til å tegne rare ting på ham, så vi får håpe han våkner med merkelig brunfarge. Nå skal jeg bygge sandskulpturer rundt ham så han ikke kommer ut!»

Vi gleder oss til å høre hvordan du utforsker Sulani i utvidelsespakken The Sims 4 Livet i tropene! 

Mitt navn er Willy, og jeg er medeier hos Simskrystallen. Mine største områder på denne nettsiden er på baksiden av kulissene til nettsiden. Jeg sørger for at nettsiden ser oppdatert ut, med tanke på bannere, juksekoder og mye mer. Jeg publiserer også nyheter med jevne mellomrom.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje