Nyheter,  The Sims 4

The Sims 4 Star Wars: Alt du trenger å vite om droider!

Så vil du at simmen din skal ha en ledsager mens de utforsker Batuu verden? Vel, du har flaks fordi simmen din kan enten ha en BB-enhet eller en R-enhet som ledsager!

Du må dra til Første Orden Distriktet og rett rundt hjørnet der simmen din kommer til i nabolaget, finner du Mubo og Droid Depot.

Her finner du alt du trenger for din sims droide i BB- og R-seriene!

Starten.
For det første, når du har gått over til Droid Depot, vil du få muligheten til å bestille enten en BB- eller R-enhet. Hver enhet koster 1000 Galaktiske Kreditter.

Når du har valgt hva slags enhet du ønsker, kan du gå videre og velge et hode, kropp og fargevalg. Du vil kunne se alternativene i alle de forskjellige fargene i kroppspanelet. Du er også i stand til å eie flere BB- og R-enheter, slik at du kan ha en rekke forskjellige å velge mellom.


Ikke glem at du også kan gi Droidene dine et navn på denne skjermen eller via en meny etter du har kjøpt dem!

Droide Vedlikehold.
Selvfølgelig vil du holde droiden godt vedlikeholdt under eventyrene dine i Batuu, og dette er veldig enkelt å gjøre. Bare klikk på en droide og velg undermenyen for vedlikehold av droider.

Noen ganger kan det hende at interaksjonen ikke går helt for å planlegge og slå tilbake for droiden. Ikke bekymre deg! Bare klikk på droiden og du vil velge å kunne reparere dem.

Personlighetsbrikker.
Personlighetsbrikker kan også kjøpes fra Droid Depot. Du vil finne at fraksjonen du tilhører avgjør hvilke personlighetsbrikker du kan kjøpe. Brikkene lar droiden ha en ny stemme, samt en ny personlighet og koster 175 Galaktiske Kreditter. Når du har installert den, er du klar!

Hva mer kan du kjøpe fra Droid Depot?
Simmene dine kan også kjøpe leker og skrot fra Mubo. Prisene varierer fra 75 Galaktiske Kreditter til 350 Galaktiske Kreditter, avhengig av hva du kjøper. Du kan også kjøpe BB- og R-enheter for å ta med hjem og dekorere huset ditt.

Hva nå?
Det er noen få ting du kan gjøre med din droide-følgesvenn, men hvordan du tar deg tid til å bli kjent med dem og bygge opp forholdet? Du skal på noen opplevelser med dem!

Droidene dine har muligheten til å følge simmene dine rundt, men du kan også be dem vente på et bestemt sted, foråsake en distraksjon, låse opp forsyningskasser og til med med sjokkere andre simmer!

Kos dere med deres nye droide-følgesvenner!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje