Modifikasjon

La oss teste!: Better BuildBuy Mod!

Har du noen gang irritert deg over hvor rotere det er i katalogen når du bygger? Eller kanskje rotet i Debug-katalogen? Eller at det er litt trasig med hvor lite du kan se når du leter etter noe spesifikt? Frykt ikke, fantastiske TwistedMexi har nemlig løst det problemet med en fantastisk mod som heter Better BuildBuy!

Hva man får i moden:

  • Organisert Debug.
    Debug (Og LiveEdit) objekter sorteres i riktige kategorier når dette er på. F.eks er stempel og sminke i kategorien baderom nå, og LiveEdit trær er… Under tær!
  • Flere fager (Debug).
    Objekter vil nå bli satt sammen som et vanlig objekt. I stede for at man har 5 av samme objekt i forskjellige farger, vises de nå som èn som du kan velge ønsket farge fra, slik som alt annet! Du kan også bruke designverktøyet til og bla raskt igjennom fargeprøvene!
  • Navngitt Debug.
    Når organisert debug er på, blir nå debug objektene uten navn navgitt etter deres tekniske navn. Dette vil gjøre det lettere å søke etter et bestemt element.
  • Klon og ødeleg Debug.
    Når organisasjonen er på, kan du også klone og ødelegge ethvert debug objekt du ønsker. Ingen restriksjoner!
  • Organisert Debug Toggle.
    Fordi det ikke er noen måte å ha organisert debug uten at det er merket som CC, har TwistedMexi langt til en spillbryter i filterlisten. Når du er klar til å laste opp til galleriet, er det bare å slå av og starte spillet på nytt. Du kan nå laste opp til galleriet uten at det blir kategorisert som CC!
  • Bedre filter.
    Du kan nå velge å se en hvilken som helst kombinasjon av Maxis, Debug, LiveEdit eller CC objekter. Ikke mer å vade gjennom CC når du bare vil finne et Maxis-element. Disse filtrene gjør også debug og liveedit-objekter unødvendige. Bare slå på filteret, så er de tilgjengelige.
  • Vedvarende filter.
    I motsetning til vanlig byggemodus, vil «Better BuildBuy» beholde filtervalget ditt, selv om du forlater byggemodus! 
  • Utvidbar katalog.
    To rader med gjenstander som føles for overfylte? Trykk på 1-tasten på nummer raden for å utvide den til 5 rader! Når du er ferdig, trykker du bare på tasten èn gang til for å gå tilbake til «normalt»!
  • Byggemodus Freecam.
    Elsker det fanekameraet, men skulle ønske du kunne ha det i byggemodus? Det er også inkludert i «Better BuildBuy». Bare trykk på fanen mens du er i byggemodus, så klikker du rett inn på freecam-modus!

Her får du en gjennomgang av hvordan moden funker! Det er TwisedMexi selv som har laget denne videoen, så den vil være på engelsk slik som de fleste andre mods. Hvis du syntes at engelsk er litt vanskelig, eller du har noen spørsmål så er det bare å legge igjen en kommentar så skal jeg hjelpe til så godt jeg kan!

Bruk.

Når du først innstallerer denne moden, er Organisert Debug slått av. Åpne filterpanelet og gå til Better BuildBuy -> Organisert Debug (Organized Debug). Slå den på, og start deretter spillet på nytt. Du har nå tilgang til alle organiserte fuksjoner. Når du er ferdig med å bygge og er klar til å laste opp, slår du den av og starter spillet på nytt. Du kan nå laste den opp uten at bygget ditt blir kategorisert som CC.

Filter forklaring.

Du bør ikke bruke de vanlige debug/liveedit juksekodene. De styres med innholdsfiltere nå.

Debug – Viser fram debug objekter. (skjulte objekter) Bpr irgabusashibeb er av, når organiseringen er slått av må du fortsatt søke på ** DEBUG for å se dem.
LiveEdit – Viser LiveEdit objekter. Når organiseringen er slått av, må du fremdeles søke etter ** DEBUG for å se dem.

Egendefinert Innhold/Spesial Innhold – Viser fram CC/Spesial innhold/Nedlastbart innhold, den er slått av som standard.

Skjult av Maxis – Skjuler alle vanlige gjenstander. Dette filteret er igjen, men ignoreres mes du ser på søkeresultatene.

Filtre vedvarer gjennom hele spilløkten, så du trenger bare å sette CC på når du starter spillet, hvis du foretrekker at det skal være på. Hvis ikke trenger du ikke å gjøre noe som helst.

Installasjon.

Følg dette nøyaktig. Hvis du allerede har en kopi av BetterBuildBuy, slett den før du legger til den nye.

1. Åpne nedlastningen nedenfor.
(Følg linken til TwistedMexi sin Pateron, bla så helt ned på innlegget!)

2. Inne vil det være en mappe som heter «Tmex-BetterBuildBuy«. Dra denne mappen direkte til Mods-mappen. (Dokumenter -> Electronic Arts -> The Sims 4 -> Mods)

IKKE legg denne i en undermappe.
3. Hvis du ikke har brukt mods, må du sørge for at både Spesial Innhold og Script Mods er slått på i spillalternativene dine!
Spillinnstillinger -> Annet. Du må starte spillet på nytt hvis dette er slått av.

4. Igjen er det organiserte debug alternativet av som standar. Du må starte spillet, gå til Byggemodus, og i filterpanelet blar du til «Better BuildBuy«. Merk av for «Organized Debug» (Organisert Debug) for å slå den på. Du må starte spillet på nytt for at endringene skal tre i kraft når du endrer denne innstillingen.

Når du ser i Mods-mappen din, hvis du ikke ser det eksakte mappenavnet «tmex-BetterBuildBuy«, er det ikke riktig installert.

Når du laster ned denne moden, kommer den i en mappe. I mappen finnes det en under mappe som heter «Data», innholdet i den og mappen du laster ned må flyttes til MODS-mappen. Du kan altså ikke la alt ligge inne i mappen det kommer nedlastet som. Dette er viktig fordi at spillet vil ikke klare å lese script mods hvis det ligger i mapper, ergo vil ikke moden funke for deg om spillet ikke finner den.

Høres dette ut som en mod for deg?
Trykk HER for å laste den ned!
Du vil bli ført til TwistedMexi sin Patreon side! Moden er utgitt for offentligheten, så du trenger ikke betale noe som helst. Jeg vet de fleste ikke helt forstår Patreon, men du må ikke betale noe for å få noe. Hvis en person har lagt den ut offentlig slipper du, du betaler kun hvis du selv ønsker og bidra til din favoritt skaper for en liten ønsket sum, som takk at du donerer kan du få tilgang til ting FØR de blir utgitt offentlig til resten. Akkurat Better BuildBuy ER utgitt offentlig – så her trenger du ikke betale med mindre du selv ØNSKER å støtte med et bidrag. (Bare for å oppforklare det for de som kanskje ikke er så stødige på Patreon enda)

Andre nytte liker:
Hvordan laste ned mods – HER.

 

Video guide:

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje