Nyheter

Origin bytter snart navn til EA Desktop App!

Origin endrer ikke bare abbonementsnavnet fra Origin Acess til Ea Play, men bringer med seg et helt nytt programdesign til boder!

I et intervju med GamesIndustry.biz EAs SVP Mike Blank har bekreftet at Origin vil endre merkevare og navn til «EA Desktop App» for en mer strømlinjeformet opplevelse. Ikke bare det, men han lover at den nye EA Desktop App vil tilby en raskere, friksjonsfri, mer sosialt orientert opplevelse for spillerne.

Hør hva han har å si i en rapport fra GamerIndustry.biz nedenfor:

I dag har EA enda en ny sammenkoblet nyhet å dele: Den omstrukturerer sin Origin desktop-app for å bare bli kalt EA Desktop-appen, sammen med å gi PC-plattformen en visuell oppdatering.

Når vi snakker til GamerIndustry.biz, EA SVP, strategisk vekst, sier Mike Blank at overhalingen er ment «for å skape en mer friksjonsfri, rask, sosial orientert opplevelse for spillerne våre, der det blir det beste stedet for dem å få kontakt med mennesker de ønsker å leke med i spillene de vil spille».

Det betyr å gjøre appen til en generelt mer strømlinjeformet opplevelse som involverer færre klikk for å navigere, sammen med andre detaljer som bakgrunns oppdateringer på skrivebordet, en «bedre oppdatering», og UI-oppdateringer for pålogging, registrering og spillbiblioteker for å gjøre dem klarere og enklere å forstå raskt.

Selve rebrandingen, sier Blank, knytter seg til en bredere selskapstrategi som EA har utført synlig de siste månedene med alle sine nevnte merkevarebygggnier og EA Play-tilknyttende endringer. EA, sier har, vil bedre muliggjøre spillervalg med hensyn til hvilken plattform de spiller EA-spill på, prioriterer spill på tvers av plattformer, og generelt bryter ned barrièrer for å ha tilgang til EA-spill.

«Alt dette signaliseres ved å skape et felles og konsistent merke som er sentrert rundt EA og hva EA står for,» sier Blank. «Og det som signaliserer det er denne bøyningen om hvordan EA står for å bringe spillerne dine sammen rundt spillene de vil spille på plattformene de vil spille på. Så ja, det er ikke bare navnendring. Det signaliserer virkelig et etos som er kritisk viktig for oss, og som vi vet at det er viktig for spillerne våre».

Blank var ikke bare involvert i EA desktop-appen. Han leder teamet i EA som har vært sterkt involvert i alle de siste endringene, både relatert til merkevarebygging og spilltilkobling og tilgang. En del av måten Blanks team forfølger sine mål i det siste, er å sette flere EA-spill flere steder, og implementere plattformspill for så mange som mulig.

Som et lite notat for de som måtte lure:
Du mister ingenting av det du allerede har på Origin. Jeg vet det har vært mye spørsmål rundt om man mister f.eks spillene sine som man har på Origin eller om man må kjøpe de må nytt, det må du IKKE. Det du allerede har er ditt til odel og eie, så du trenger ikke bekymre deg for og miste noe som helst. Alt vil være der, det er bare Origin som bytter navn og får et nytt design.

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje