Utfordringer

Utfordring: Love It Or List It.

Usikker på hvem som har laget denne utfordringen. Hvis du vet det, så gjerne si ifra slik at riktig person for credit for å ha laget denne!

Denne utfordringen er basert på et TV Show med samme navn, der folk er misfornøyde med hjemme sine. En eiendomsmegler og en interiørdesigner jobber sammen om å fikse hjemmene til disse simmene. Eiendomsmegleren sin oppgave er å velge ut 3 hjem, deretter er det interiørdesigneren som får ansvaret for å fikse opp de gamle/slitte hjemmene.

Oppsett.

  • Lag 2 simmer i CAS (Create-A-Sim / Simskaperen). Velg hvilken som skal være anmelderen og hvem som skal være designeren.
  • Rydd nabolaget (bortsett fra tomtene som er offentlige).
  • Lag et lite forfallet hjem.
  • Lag en sim (eller simmer) som lever der og som da er misfornøyde med hjemmet sitt.
  • Du trenger 1 terning. (som teller til 6)

Hvordan spille.

For å starte må du ha to simmer. Rydd nabolaget bortsett fra et hjem (det kan ikke være stort. Du kan også lage et eget forfallent hjem). Finn fram simmer på galleriet (eller lag dem) som skal bo der. Du må finne tre hus i galleriet, plasser dem rundt i byen. (Husk å nummerere dem med 1, 2 og 3). Du kan lage din egen tidsfrist for renovasjonen (det beste er 2 timer. Ikke vær redd, du kan ta pauser, bare husk og bruk stoppeklokka!), men ikke bruk for mye tid der det er enkelt å renovere. Du kan derimot ha et budsjett for renovasjonen eller søke etter et nytt hjem i galleriet. Det enkleste budsjettet for å renovere vil være 100.000 simoler, medium er 80.000 simoler og hardeste budsjettet for å renovere vil være på 60.000 simoler. Skal du bruke galleriet vil det enkleste være på rundt 175.000 simoler, medium er 125.000 simoler og det hardeste vil være 100.000 simoler. Du kan velge selv hvilken vanskelighetsgrad du ønsker å fullføre utfordringen i. Når alt er ferdig, trill en terning!

Hvordan tjene penger.

For hvert suksessfulle oppdrag kan du gi deg sevl 25.000 simoler (hard), 50.000 simoler (medium) eller 100.000 simoler (lett).

Terningens Nummer.

  • (1) Love It.
  • (2) Mislykket oppdrag.
  • (3) List it.
  • (4) Mislykket oppdrag.
  • (5) Love It.
  • (6) List it.

    Får du List it (3 eller 6) må du trille på ny!

  • 1 = Hus #1
  • 2 = Hus #2
  • 3 = Hus #3

Scoringer og hvordan finne utfordringen.

For hver «Love It» gi designeren 1000 poeng. For hver «List It» gi eiendomsmegleren 1000 poeng. Mislykkes du i et oppdrag må du gi fra deg 500 poeng fra hver sim. Den som har flest poeng, vinner! Når første runde er ferdig skal neste generasjon ta over. Familiemedlemmet som tar over skal ha samme rolle som den som blir byttet ut slik at yrket blir i familien. Løpet kjøres på ny. Mot slutten av 5-10 generasjoner vil rollen med flest poeng, vinne.  Står de likt, trill terningen.
1, 3 og 5 = Eiendomsmegler vinner.
2, 4 og 6 = Designeren vinner.

Husk!

De må ha barn og alle generasjonene må holde utfordringen gående. Det kan også være lurt og flytte designeren og eiendomsmegleren til andre byer for å kunne holde utfordringen gående.

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje