Utfordringer

Utfordring: 100 Katter/Hunder!

Snarky Witch er samme person som utformet «100 Baby Challenge»! Nå er hun tilbake med samme type utfordring, bare med katter/hunder!

For å komme til original innlegget finner du link nederst på dette innlegget.

Denne utfordringen krever «Katter & Hunder»-pakken.

Objektiv.

Fød 100 kattunger eller valper i så få generasjoner som mulig. Utfordringen avsluttes så snart den 100 kattungen eller valpen er født, eller hvis du ikke klarer utfordringen og bryter reglene.

Start.

  • Lag en ung voksen sim og en kvinnelig, usprayet (ikke sterilisert) katt eller hund. Simmens trekk, utseende, kjønnstilpassning og ambisjon spiller ingen rolle. De er bare der for å passe på kjæledyret og oppmuntre henne til å parre seg. Kjæledyrene er stjernene i denne valgfrie utfordringen. Katten eller hunden kan ha noen egenskaper du ønsker. Hun kan være renraset eller en blandings rase og ha et visuelt utseende du vil ha. Gå crazy i malingsmodus om du ønsker.
  • Du kan bruke personlighetstesten i spillet for å bestemme simmens karriere, egenskaper, ferdigheter og startfond hvis du vil. Du kan også velge bort dette alternativet om du ønsker.
  • Flytt simmen din og din flyffy venn til hvilket som helst hus/tomt de har råd til i hvilken som helst by du måtte ønske. Mange fra galleriet er fine så lenge de kan kjøpes med startmidler. Egenskapene huset kan være Katte møteplass/Hunde møteplass og Avlsplass, det er anbefalt men ikke et krav.
  • Når husstanden din er flyttet inn og satt opp, må simmen din bli venn med en hankatt/hanhund for å adoptere ham. Han vil være donor for din matriark. La simmen din oppmuntre matriarken din og donoren din til å parre seg.
  • Når du har mottatt varselet om at matriarken din forventer et kull, må du flytte ut donoren. Dette gjøres ved å bruke telefonen til å sette han opp for adopsjon, eller, hvis det trekker litt for hardt i hjertestrengene dine, ved å flytte han inn til en annen familie via fanen «Husholdnings Administrering» på kartet.
  • Fortsett å ha kattunger eller valper på denne måten ved å få simmene til å bli venner med og adoptere herrer for å pare seg med katten/hunden din, og flytt dem deretter ut igjen.

Regler.

  • Aldring må være på og satt til normal for aktiv husholdning. Auto-Aldring for NPC’er oppfordres, slik at spillet vil fortsette å generere hjemløse dyr som matriarken din kan parre seg med.
  • Ingen mods som gir deg en urettferdig fordel i forhold til andre spillere. Mods som lar deg overfylle husstanden (mer en 8 simmer/dyr), er definitivt ikke tillatt.
  • Ingen juksekoder! De eneste unntakene er «BB.MoveObjects» for kreativ bygningsform og juksekoder som løser eventuelle glitches. (som f.eks «Resetsim (fornavn) (etternavn) om en sim eller dyr blir stående fast en plass)
  • Akkurat som den originale 100 baby challengen, når en donor har impregnert matriakren din, kan han ikke brukes til flere avkom/barn/valper/kattunger.
  • Bare en donor kan være i husstanden om gangen. Du kan ikke flytte inn flere på èn gang for å stille dem opp, men simmen din kan bli venn med flere samtidig, så de er klare til å bli adoptert når matriakren din er klar for å få et nytt kull.
  • Kattunger og valper kan ikke selges. Du må vente på at de blir eldre naturlig på en normal levetid. Når en kattunge eller valp blir voksen, kan de flyttes ut av huset via telefonen eller husholdningen for å gi plass til flere kull.
  • Når din matriark blir eldre, må hennes siste fødte kvinnelige kattunge/valp overta som neste matriark, så sørg for at du holder en kvinnelig kattunge/valp i husstanden når matriarken din har hatt sitt siste kull.
  • Hvis simmen din blir gammel og du er bekymret for at de skal du, kan du få dem til å adoptere et barn for å fortsette å ta vare på kjæledyrene. Du kan også bruke «Ungdomelighetseleksir» hvis simmen din kan kjøpe den. (husk, ingen juks!)
  • Du kan ikke oppmuntre matriarken din til å parre seg hvis hun er syk. Du må ta henne til veterinæren og velge den dyreste behandlingen. Hun har mange babyer, så vær ansvarlig og ta godt vare på henne!
  • Husdyr kan ikke gies «aldersgodbit» til. Du kan ikke mate dem godbiter som vil gjøre dem syke. Du kan mate kjæledyr med «Helsedigg» og gi de sprøyter hos veterinær for å unngå sykdom.
  • Kjæledyr har ikke slektstre, så det anbefales STERKT at du holder styr på dem selv. Plum Tree App er et flott verktøy for å lage detaljerte slekstrær, men uansett hvilken metode som fungerer for deg, er det bra så lenge du holder styr på kattunger/valper og generasjoner.
  • Simmen din kan føre penger inn i husholdningen og gjøre forbedringer i huset for å støtte kjæledyrene dine på den måten du ønsker. Igjen er simmen bare der for å passe på dyrene. Utfordringen handler ikke egentlig om dem.

Takk til Snarky Witch for nok en flott utfordring!

Snarky Witch (Tumblr) | Original Innlegget | 100 Baby Challenge.

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje