Offisiell blogg

The Sims 4 feirer den latinamerikanske kulturmåneden!

Hurra for Hispanic Heritage Month!

Hei, alle simmere!
For å feire den latinamerikanske kulturmåneden i USA har vi samarbeidet med SOMOS EA om å lage mat i spillet, gjenstander i simskaperen og byggegjenstander inspirert av den mangfoldige latinamerikanske kulturen. Se den fullstendige listen nedenfor, inkludert en spesiell oppskrift du kan lage selv!

SOMOS EA er en av våre ansattes ressursgrupper, med fokus på å fremme EAs mangfold og inkludering ved å sørge for en kultur der ansatte med latinamerikansk/Latinx bakgrunner føler tilhørighet. De styrker også lokalsamfunnene våre med tilgang og bevissthet om muligheter innen spilling. Vi hadde ikke klart dette uten deres hjelp. SOMOS-teamet har idémyldret rundt en rekke ideer de mente ville representere dem, familiene deres og de ulike kulturene. Nå er det mange av disse ideene med i spiller! Med grunnspilloppdateringen som kom i går, har vi lagt til nye gjenstander for simskaperen, oppskrifter og byggemodus-gjenstander i katalogen. (En av gjenstandene i simskaperen er en topp designet av tatoveringskunstneren Mister Cartoon, som også samarbeider med andre EA-spill som FIFA21 og Madden NFL21!)

Her er en fullstendig liste over Hispanic Heritage-gjenstander du finner i denne oppdateringen:

  • Ny gjenstand: Chimniea (Grill)
  • Ny grillmat: Asado, Grillede Plantaner, Churrasco, Pinchos, Choripàn, Chimichurri-spyd, Elotes, Pollo A La Brasa.
  • Utemøbler: Keramikk, Trebue, Filetadoinspirert skilt/maleri for uteplassen, Kjøkkenet eller restaurant bruk.
  • Malt spisestuesett: Fargerike bord og stoler.
  • Klær: Nye gjenstander med design inspirert fra Mister Cartoon.

Blant de nye oppskriftene finner du chimier, en dominikansk burger servert på pan de agua med kjøttdeig av okse eller svin, kål og mayuketchu (en blanding av majones og ketchup). Noen mennesker tilsetter tomater eller løk, men aldri ost. I dominikanske-tett områder i USA blir chimier vanligvis solgt fra schimi-matvogner, og i Den dominikanske republikk finner du chimi på nesten hvert eneste hjørne.

For SOMOS EAs medlemmene Joann Pollard og søsteren hennes, doktor Jasmin Garcia, har chimier en spesiell plass i hjertet. «Chimis minner meg om utelivet i Den dominikasnke republikk», sier Joann. «Vi har en livlig, festlig kultur der musikk og mat henger sammen. Etter dansekveld kan du stikke innom en matvog som selger chimi før du drar hjem, eller, hvis du tar den en kveldstur i El Malecòn med familien, kan du ta med de chimi mens du går langt sanner. Chimi minner meg om opplevelsene jeg har hatt i Den dominikanske republikk. De minner meg om familie, venner og gode tider. De gjør meg nostalgisk, men på en god måte»

Jasmin forbinder også chimi med lykke. «Hver gang jeg har spist en, har jeg hatt det så utrolig moro, og chimi garanterer god stemning. Jeg har alltid likt en god chimi med venner og familie, og å spise en er alltid en annerledes og god opplevelse som gir gode minner»

Nå kan simmene dine lage egne minner om chimies godhet, og det kan du også!

Chimiens Igredienser.

De viktigste ingrediensene for Joanns familie oppskrift:

  • Mayuketchu
    1/2 kopp Majones.
    1/2 kopp Ketchup.
  • Valgfrie tilsettninger: Oregano, Soyasaus, Worcestersaus, Appelsinjuice, Sukker, Eddik.
  • Syltet Kål.
    1 hodekål i tynne strimler.
    Vann.
    2 ts eddik.
  • Sofritokrydder.
    1 Rødløk i terninger.
    1 Grønn paprika i terninger.
    Hakket hvitløk etter smak.
    Hakket koriander etter smak.
    Salt og pepper etter smak.
  • Kjøtt.
    Kjøttdeig av okse, svin eller pernil (stekt svinenakke)
  • Pan De Agua eller Baguetter.
  • Valgfritt garnityr:
    Tomat i skiver.
    Rødløk i skiver.

Lag chimi hjemme!

Tilberedning av kål:
Skyll kålen og skjær den i tynne strimler. Legg kålen i vann og eddik, og la den ligge slik i fem minutter. Når kålen er «marinert», har du kålen over i en stekepanne, enten med worcestersaus eller soyasaus, og surrer det hele til kålen er nesten gjennomsiktig. Sett kålen til side.

Tilbredning av mayaketchu:
Bland sammen majones og ketchup. Andre valgfrie ingredienser kan være oregano, worcestersaus, sur appelsinjuice, sukker og eddik. Sett til sides.

Tilberedning av Jasmins Chimikrydder:
Tilsett rødløksterningene i pannen og surr løken til den nesten er gjennomsiktig. Tilsett grønnpaprika og hvisløk sammen med løken og stek til den blir myk. Krydre med pepper, salt og sjenerøse mengder koriander til å lage sofrito.

Tilberedning av kjøttet:
Når soritoen er stekt, knar du deg inn i kjøttet for å sikre at det blir jevt fordelt. Deretter kan du forme kjøttet til et tynt, avrundet reangel og legge på en varm stekepanne eller grilll, mens kjøttet stekes kan du tilsette soyasaus på hver side.

Serveres på Pan De Agua eller lignende brød (som kubanske brød eller fransk baguette) med ønsket granityr. 

Kos deg i The Sims 4 og i det virkelige livet!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje