Oppdateringsmerknader

The Sims 4: Patch Notater.(06.10.2020)

Oppdatering 06.10.2020

PC: 1.67.45.1020 / Mac: 1.67.45.1220

Konsoll: Versjon 1.32

Hurra for Hispanic Heritage Month!

¡Bienvenidos!

Vi feirer Hispanic Heritage Month med nytt innhold for grunnspillet inspirert av den livlige latinamerikansk kulturen verden over. Slapp av sammen med simfamilien og nyt en herlig grillfest med smaker fra Mexico, Argentina, Den dominikanske republikk og mer! Du kan dekorere uteplassen med et fargerikt spisestuesett, dekorative potter, veggmalerier, en ny grill og for ikke å glemme den bougainvilleakledde pergolaen for herlig skygge til simmene dine.

Vi samarbeider også med den velkjente Chicano-kunstneren Mister Cartoon for å gi deg innhold i simskaperen som matcher hans distinktive stil. Han har gjenskapt den beste kjøleskapskaninen i verden med et stiligere utseende, men også gitt oss et vakkert sommerfugldesign som representerer fredfull migrasjon. Følg med for overdeler i feminine eller maskuline stiler for barn og voksne. Og du! Vi kunne jo ikke samarbeide med en tatoveringskunster UTEN å gi dere en tatovering – så sjekk ut det også. Du kan også lese mer om vår latinamerikanske kulturmåned oppdatering her.

I tillegg kan du lese om jobben vi gjør for å forbedre hudfargene herDet første steget som er en del av denne lanseringen – vi gjorde en grundig undersøkelse av veien for hudfarger (hvordan veien er fra kunstner til spiller), for å identifisere hvor vi kan forbedre prosessen. For denne lanseringen har vi funnet ut at lagkomprimering av huddetaljer var én av de primære rakkerne for de flekkete områdene og askeaktige utseendet for mørke hudfarger. Vi har dekomprimert teksturene som standard. Denne jobben, sammen med alternativer om å dekomprimere simteksturer resulterer i et bedre visuelt utseende for simmene i spillet. Bloggen i koblingen gir flere detaljer om disse alternativene.

Vi har også oppdatert utseendet for to av frisyrene i grunnspillet. Dette gjelder spesielt for yfHair_LongBraidedPulledBack and ymHair_AfroMedium. Som vi skrev i bloggen er ikke dette det eneste vi gjør for å forbedre hudfargene, men bare det første steget. Du kan forvente mer fra oss, og av oss.

– SimGuruGnome, SimGuruDana og SimGuruRusskii

 

Vi går nå videre til feilrettingene:

Sims 4

  • Vi har løst et problem med utendørssøppel som konstant ble fylt opp når du ikke hadde Bærekraftig liv installert. Det er fint å være bevisst på forbruk og fotavtrykk, men når det kommer til for mye søppel … må man liksom bare ordne opp.
  • Simmer bruker nå spisebordet til å spise igjen. Noen ganger, når jeg har dårlig tid, tar jeg meg et raskt måltid uten å sette meg. Men noen ganger er det allright å sette seg ned og nyte et deilig måltid, ikke sant?
  • Du betaler alle nye regninger, alle regninger, og holder oversikt over alle regningene. Du fikser det! Vi håper du liker denne oppdateringen også, da vi har justert tomteskattene til å være mer passende for hver tomt.
  • Vi har løst et problem der meldingen «Not Expanded to Ops» dukket opp i byggemodus og hindret spillopplevelsen. Hvis «Not Expanded to Ops» oppfører seg sånn, så vil jeg ikke være vitne til hvordan «Expanded to Ops» oppfører seg … med mindre det er en god ting, meeeeeen det er heller tvilsomt.
  • Vi har hatt en grundig samtale med simmer som ikke vedlikeholdte pliktene for småbarna. Nå kan de fortsette å pottetrene og lese på sengen for de små englebarna sine.
  • Vi har løst et problem der favorittgjenstander i utstyrslisten ble tilbakestilt når du redigerte tomter gjennom verdensadministrasjonen.
  • Simmer som ble overført til andre husstander, skal ikke lenger tilbakestille noen av husstandens innstillinger som sengeoppgaver. Når jeg leser om dette problemet, og prøver å forestille meg det, tenker jeg på følgende:

 

<Dramatisk Musikk>
«Hva er det du vil?»

«Det er ikke så enkelt!»
«Men … <sigh> Hva.Er.Det.Du.Vil?!»
«Bare fordi du har flyttet ut og plutselig er tilbake i livet vårt, betyr ikke at du kan forstyrre oss, okei? Jeg hadde min seng, med MITT NAVN PÅ!»
«OK»
<Avslutt Dramatisk Musikk>

 

  • En ny fiende har dukket opp! En utfordrer nærmer seg! Error 124:2951a73 går i kamp … og blir knust sønder og sammen. Lykke til neste gang, Error 124:2951a73 … Du er IKKE velkommen!
  • Lin-Z-smarthøyttaler er oppdatert til å nå spille stasjonene Fokus og Metall.

Livet i tropene

  • Vi har løst et problem der alle ikke-dekorative steiner forsvant etter å ha reist fra ulike tomter. Hvem stod bak dette steingale eksperimentet? Vulkanske krefter? Hmm …

Studentliv

  • Vi har løst et problem der en kiste fra IKNEA ble låst etter at simmene flyttet den fra en husstand til en annen. Den er min! Min!

Bærekraftig liv

  • Vi har løst et problem som tilbakestilte deler når simmer flyttet til andre husstander. Bare flytt du! Men du våger ikke å ta med deg delene mine med deg!
  • Stemmetavlen for fellesskapet er ikke lenger oppført som en DEBUG-gjenstand, har ikke lenger et defekt miniatyrbilde og kan nå plasseres på tomten.
  • Simmer som er sivildesignere kan nå fullføre hjemmekontor-oppgaver.
  • Vi har omkonstruert Butikk? Nei takk! Produksjonsmaskin! slik at den ikke går i stykker minst en gang om dagen. Alle returer gjennomgår garantiinspeksjon. Ingen simoleoner ble skadet.
  • Vi har brukt tid på å smake … eeeh, jeg mener … overvåke simmers oppførsel når de lager mat og baker kaker omtrent non-stop. Vi klarte å rette opp i oppførselen, men forhåpentligvis mister vi ikke tilgangen til de deilige rettene.

Ut i naturen

  • Vi har løst et navigeringsproblem som hindret simmene fra å slukke oppslukte simmer som satt ved leirbålet. Dette gir en helt ny mening til «å varme seg ved bålet.»

Ut og spise

  • Vi har løst et problem der restaurantmenyer som ble tomme eller ubrukelige. Blindsmakingsmenyer finnes jo, men jeg tror ikke det var det som var meningen med problemet.

Treningsstæsj

  • Vi har lagt til stasjonene Fokus og Metall som et valg for ørepluggene. Har du husket å løse inn de kostnadsfrie ørepluggene?

Smått og Smart

  • Mediamaraton – veggversjonen, og Mediamaraton har nå valgene at simmene kan utføre luftgitar.

Moschino

  • Vi har løst et problem med tastene [Q] og [E] når de ble brukt med kamerastativet. Nå skal tastene flytte kameraet opp og ned som du vil. Posér!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje