Nyheter

The Sims 4: Snowy Escape’s trailer kommer i dag!

I dag er dagen!
I dag, klokken 17.00 går traileren for den nye pakken, Snowy Escape live på Youtube kanalen til The Sims! Vi vet foreløpig ikke så veldig mye om pakken, men noe info slapp guruene på twitter i går, og det ser også ut til at folk er litt mer spent på denne pakken enn hva de var i forhold til Star Wars pakken som kom sist.


Her kan du se traileren fra kl 17.00 i dag (20.Okt 2020)

 

SimGuruFrost:
«Hei Simmere! Bare for å avklare er The Sims 4 Årstider ikke nødvendig for å oppleve og nyte The Sims 4 Snowy Escape»

SimGuruGrahm:
«Følg med i morgen for #TheSims4 Snowy Escape avslørings traileren! Du vil bli introdusert for den fantastiske verdenen av Mt. Komorebi, og i de kommende ukene vil vi dele detaljer om hvordan Maxis samarbeidet med @Deligracy, @JamesTurnerYT, @lilsimsie & @simlicy for å bringe den til live!»

Hvis ingen av de navne er kjente for deg, så er de youtubere som viser fram diverse ting fra The Sims 4. Så dette er i hovedsak hva vi har fått vite så langt, så nå er det bare å vente til klokken blir 17.00 slik at vi får vite litt mer av hva som kommer! Hva pakken blir å hete på norsk vet vi heller ikke enda men en ting er sikkert – Vi får vite all infoen vi trenger fra kl 17 i dag, så her er det bare å glede seg. Du finner traileren øverst i denne saken, eller på YouTube. Der kan du søke på The Sims og finne videoen som (foreløpig) heter  «Comming Soon: Sneak a Peak* at the next pack».

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje