Nyheter

The Sims 4 Snøparadis introduserer følelser og livsstil!

En av fuksjonene som simmere har ønsket seg veldig lenge i The Sims 4 er en fornyelse av personligheter og forhold, og det ser ut til at vi får det med kunngjøringen om at Snøparadis får alt det og mer!

Med kunngjøringen av The Sims 4 Snøparadis nøkkelegenskaper og en offisiell pressemelding nevnte at denne utvidelsespakken introduserer livsstil og følelser. Selv om det ikke er kjent vil dette lappes sammen i The Sims 4 Basespillet (grunnspillet) eller om det vil være en funksjon som er eksklusivt kommer med Snøparadis, det er kult å vite at simmer nå vil ha mye større personligheter som lar dem skille seg fra hverandre.

Her er hva som er nevnt i pressemeldingen:

The Sims 4 Snøparadis introduserer også livsstil og følelsesfunksjoner, noe som gir simmer personligheter og forhold med mer dybde. For første gang vil opptil 16 livsstiler manifestere seg som svar på en sims handling og vaner, og endre deres atferd betydelig mer enn å lage en sim-egenskap som de gjenspeiler en sims levde opplevelser. Følelser representerer hvordan to simmer kan føle seg annerledes om resultatet av en delt opplevelse og vil ha varig innvirkning på simmens forhold til hverandre og påvirke deres soiale interaksjoner.

Livsstiler manifesterer seg som svar på simmens handlinger og vaner, og endrer deres oppførsel deretter. Delte opplevelser inspirerer følelser og har en varig innvirkning på simmers forhold til hverandre og påvirker deres sosiale samspill.

Vi kommer selvfølgelig til og holde dere ekstra oppdaterte på hvordan disse funksjonene virker og om den kommer til grunnspillet eller er noe som hører til i den nye pakken! Så snart vi vet, så vet dere også!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje