Nyheter

Hva kommer i The Sims 4 Novemer oppdatering.

Presentert av EA Game Changers.

The Sims 4 vil ha en enorm ny oppdatering utgitt noen dager før utgivelsen av The Sims 4 Snøparadis pakken!

I løpet av de siste  par dagene fikk Jovan Jovic muligheten  fra EA til å teste ikke bare den nye pakken, men også alle de nye funksjonene som kommer til The Sims 4, gratis!

Jovan har også laget en videooverskikt over neste oppdatering hvis du vil sjekke ut det også:

Så uten videre, la oss bryte ned alt som kommer i neste oppdatering!

Plattformer.

Plattformer er en ny, spennende funksjon som kommer til byggemodus som hjelper deg med å heve plassen og gi interiøret ditt (og eksteriøret også) flere dimensjoner! Det første du kommer til å legge merke til når du velger kategorien «vegger og tomme rom» i byggemodus, er en rekke nye plattformfunksjoner. Du kan plassere dine egne plattformer ved hjelp av plattformverktøyet eller plassere noen av de eksisterende. Disse inkluderer også diagonale, åttekantede, trekantede og runde plattformer (som kommer i 3 forskjellige størrelser!).

Du vil også kunne stable plattformer oppå hverandre – den eneste begrensningen er vegghøyden (og ja, det betyr at du vil kunne gjøre plattformene enda høyere i et område med større vegger!)

En enklere måte å hvene plattformene dine på, uten å måtte stable dem om og om igjen, er å bruke verktøyet «Reis Plattform» som dukker opp når du velger plattformen du ønsker. Nok en gang er himmelen (eler i dette tilfellet – Veggen) grensen for hva du kan gjøre.

Når det gjelder funksjonaliteten til plattformer, kan de brukes som trapper så lenge hver plattform er forhøyet med kun ètt barnivå.

Apropos trapper, ja, du vil også kunne plassere dem ned langs plattformer som er høyere oppe!

Hvis du vil dekorere plattformens eksteriør, er det en helt ny kategori «Plattform Trim» der du kan velge forskjellige trimmer etter eget valg. Plattformer er unike, og derfor vil du ikke kunne bruke veggpapir på dem til å dekorere utsiden – bare trimmene! (slik som ved grunnmurer)

Oppdatering til halvvegger.

Si farvel til den begrensede kategorien halvvegger! The Sims Teamet har låst opp hele 19 forskjellige halvveggstørrelser som du kan plassere ned!

Hver halvveggstørrelse passer perfekt til hver nivå på plattformene, noe som betyr at hvis du ikke er fornøyd med nåværende samling av plattform trims, kan du plassere en halvvegg rundt plattformen og dekorere det ytre med veggmønsteret du ønsker.

Ferie og utleietomter.

Utleiepartier er ikke lengre eksklusive for The Sims 4 Ut I Naturen og The Sims 4 Jungeleventyr! Med den siste oppdateringen kan du velge et hvilket som helst tomt fra hvilkens om helst verden og gjøre det om til en utleietomt.

Dette åpnet muligheten for å sende simmene dine til en ferie til en hvilken som helst verden som har en leietomt. For å ta en ferie, klikk på telefonen, velg «Ta ferie» og velg hvilke simmer du vil sende eller ta med deg. Spillet åpnet deretter alle verdner som for øyeblikket har en utleietomt. Velg hvor mange dager du vil bo på ferien og nyt oppholdet!

Mens du bor på et ferieanlegg, har du ikke tilgang til byggemodus på leieområdet ditt. Heldigvis kan alle nødvendigheter du trenger for simmene dine (og dere yngste) kjøpes via postkassen/telefon. Mat, småbarns senger, lenestoler – Alt er der!

Dette er en perfekt mulighet for deg å besøke Sulani fra The Sims 4 Livet I Tropene og sende simmene dine på en ferie der!

Sim Info Panel.

Det er et nytt Sim Info Panel som viser all informasjonen din valgte sim har om en annen sim. Du får tilgang til det nye Sim Info panelet ved å åpne relasjonsmenyen og velge en sim etter eget valg.

Følelser.

Følelser er hvordan en sim føler seg om en annen sim basert på nyere erfaringer. Det positive og negative følelser, som kan påvirke simmens humør og oppførsel når den andre simmen er i nærheten! Disse blir oppdaget naturlig gjennom spillet og vil falme over tid. Hvor lang tid det tar for en følelse å falme, avhenger av om det er et langsiktig eller kortvarig følelse. 

Nye opplevelser sammen kan også få eksisterende følelser til å falme raskere og saktere. Positive følelser erobrer lett av svært negative opplevelser, og en vellykket unnskyldning går langt mot å helbrede eventuelle negative følelser. Det fargede bakteppet bak følelses-ikonet indikerer hvor langt det er i falmingsprosessen.

En sim kan ha opptil fire følelser om en annen sim om gangen. Hvis en sim tilegner seg mer enn fire følelser om en bestemt sim, vil den minst viktige følelsen bli erstattet.

Følelser er et kraftig nytt tillegg til forhold som påvirker simmenes følelsesmessige tilstand, avhengig av simmene de er omgitt av. Følelsene deres vil bare bli påvirket av andre simmer hvis de er rundt simmene med hvem de har bygget følelser med.

For eksempel vil deg å gjøre en aktivitet som å ta en tur (fra The Sims 4 Snøparadis) bygge en positiv, sterk følelse.

Imidlertid vil ikke alle følelser framstå som gjensidige. Det kommer helt an på hvem som startet et bestemt sett med interaksjoner som fikk følelsen til å vises.

En renere oversikt over alle følesene du har bygget, finner du i Sim Info Panelet.

Du kan også holde rede på følelsene dine når du sosialiserer med en annen sim. Det er et nytt følelses-ikon øverst i forholdslinjen som utvider Sim Info Panelet.

Følelser kan bygges mellom simmere i alle aldre. Å kjefte på et småbarn for å lage rot kan føre til at småbarnet føler seg såret – noe som gir dem et negativ følelse. Det småbarn ikke bare få et sterkt negativ humør når de er rundt den simmen, men også prøve å unngå dem til de gjør opp (eller til følelsen forsvinner). Dette er selvfølgelig bare et eksempel – denne spesielle følelsen kan oppstå mellom alle simmer!

Det er følelser som er eksklusive for The Sims 4 Snøparadis, men mange følelser er inkludert i grunnspillet. Ting som å adoptere et barn, slåss, utroskap, død – foråsaker en unik følelse mellom to sommer.

Vi fikk ikke en spesifikk liste over alle de nye følelsene, men Jovan kunne spore dem alle i spillfilene. Slutten av hvert filnavn i bildet nedenfor representerer en unik ny følelse – men de representerer ikke alle måtene du kan tjene disse følelsene på.

Vi skal lage en egen artikkel om følelser og hvordan du kan låse dem opp etter hvert som vi vet litt mer! Så følg med!


Vi kommer nærmere tilbake med norske navn o.l når vi vet! Ikke alt kan direkte oversettes.

Nasolabial krøller i CAS.

En liten ansiktsdetaljefunksjon er lagt til i Simsskaperen, og det er Nasolabial Krøller! Det er fire forskjellige å velge mellom:

Dette er også noe vi fikk vite i Livestreamen de hadde i dag kl 19.00
Om du ikke fikk den med deg, kan du sjekke den ut HER.

Vi gleder oss masse til den nye pakken kommer 13.November, og hva annet info vi får både før og etter pakken er sluppet.
Vi står som alltid klare til å gi dere ferske nyheter så snart vi vet!

Jeg har vært en del av Simskrystallen teamet siden Mars 2019. Jeg er i hovedsak ansvarlig for guider om CC og Mods.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje