Offisiell blogg,  The Sims 4

OPPSUMMERING AV THE SIMS 411

Aktuelle temaer
En statusoppdatering om at tilpassbare pronomen kommer til The Sims 4

Teamet vårt hos The Sims™ mener at kjønnsnøytralitet er viktig for å skape et inkluderende samfunn for alle. Derfor har vi fortsatt å utvikle The Sims 4 for å gjøre spillet mer mangfoldig, inkluderende og representativt for det globale fellesskapet, steg for steg, dag for dag, oppdatering for oppdatering.

I mai 2021 annonserte vi tilpassbare pronomen for The Sims 4, med et mål om å kunne presentere et første innblikk i undersøkelsene og resultatene i en uformell samtale i januar 2022. Tirsdag 18. januar gjorde vi nettopp det.

Sentrale medlemmer av utviklerteamet til The Sims, samt Rae Sweet, vår partner i prosjektet It Gets Better, en ideell organisasjon som styrker og knytter LHBTQ+-fellesskapet, ga en første titt på spillets intensjoner om å bli mer inklusivt.

Teamet vårt jobber med å utvikle en funksjon som lar spillerne velge pronomenene til simmene sine i simskaperen, noe som vil kunne bidra til enda mer ytringsfrihet.

Selv om vi forsår at pronomen er svært viktig for inklusiviteten i The Sims 4, forstår vi at spesialtilpassede pronomen ikke vil gjøre spillet 100 prosent kjønnsnøytralt. Å gjøre The Sims 4 mer inkluderende for kjønnsnøytralitet er en pågående lærings- og utviklingsprosess for oss, og vi kommer til å oppdatere denne funksjonen mer og mer over tid.

Det vi jobber med nå, og det spillerne kommer til å se i spillet, er den første versjonen av denne funksjonen. Vi håper det får spillet til å føles mer åpent og tilgjengelig.

Et viktig aspekt i undersøkelsene våre er å evaluere hvordan pronomen kommer til å eksistere på de 18 språkene The Sims 4 støtter. Det finnes ingen universal løsning for alle, men vi kommer til å måtte vise hensyn til grammatikkreglene i hvert av disse språkene. Den første versjonen av denne funksjonen vil imidlertid fokusere på engelsk. Men vær trygg på at støtten for andre språk kommer, ettersom vi fortsetter å oppdatere og utbedre ting over tid.

Vi vet at denne funksjonen er viktig for mange av dere (for oss også!) og at dere ser frem til å tilpasse simmenes pronomen. Vi jobber med saken. Og vår undersøkelsene og designarbeidet fortsetter frem til vi føler at funksjonen er slik den burde være og klar til å bli lansert i spillet.

Med det sagt, har vi fortsatt et stykke igjen, og vi kommer til å holde kontakten undrveis og holde dere oppdatert.

Sniktitt
På tide med en simsleveranse! SDX, eller Sims-innholdsekspressen, fortsetter å levere gratis innhold til grunnspillet. Akkurat som de ordinære spilloppdateringene er de gratis, men de kan være litt mer spontane.

Se de kommende leveransene nedenfor.

Superduo-scenario

I dette SDX-scenarioet spiller du som et gift ektepar som jobber i en bedrift. Dere har et veddemål gående om hvem som kan oppnå stillingen som konsernsjef først! Vi gleder oss til å se alle de herlige Sims-historiene du skaper i dette kappløpet om å nå toppen i bedriftsverdenen.

Dere lager The Sims med Complex Sims

Vi er beæret over å samarbeide med den utrolige Complex Sims, en mester innen utviklingen av tilpasset innhold til The Sims 4. Se selv i denne kommende SDX-lansering til grunnspillet, levert av favoritt-kjøleskapskaninen din. Complex Sims designet tre gjenstander til simskaperen som lanseres 2. februar 2022, som bl.a. den nydelige morgenkåpen med herlige fargeprøver som du ser nedenfor. Du lurer vel kanskje på hva de andre to tingene er? Se hva vi har på lur den 2. februar. Fortell oss hva du synes! 😉

Hestehale og mat!

Fredag betyr flettet hestehale! Bortsett fra at simmen din kan velge hvilken som helst annen dag i uken for denne vakre frisyren som kommer til grunnspillet i en kommende SDX-lansering. 

Som vi sa i november i fjor, har vi fokus på å sikre tilgang til en full katalog med karakterelementer som vil gi bedre representasjon for spillersamfunnet vårt. Vi fortsetter undersøkelsene våre og vi har valgt et lite antall frisyrer fra tidligere lanserte pakker som vi kommer til å legge til i grunnspillet over tid. Så alle spillere får tilgang til dem.

Husk også på å la simmene dine få bli sultne, for vi har mer mat på som er på vei til kjøkkenet! Snart kommer vi til å levere disse herlige rettene fra det østasiatiske kjøkken til grunnspillet. I denne SDX-oppdateringen kan simmene lage klebrig riskake, dampet fisk, teok-guk, galbijim, japchae og nudler med svin, mens simmene dine utvider matlagingsferdighetene sine i grunnspillet. Lykke til, alle håpefulle kokkesimmer der ute!

 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje