Offisiell blogg,  The Sims 4

FEIR DEN STORE KARNEVALENERGIEN TIL BRASIL MED PABLLO VITTAR

Farger, fjær, festivalkjoler og en danselåt på simsk som kommer til The Sims™ 4

I den innflytelsesrike stilen til den ikoniske brasilianske superstjerne-entertaineraktivisten Pabllo Vittar lanserer vi en samling av antrekk og tilbehør inspirert av energien, selvutfoldeligheten, friheten og livligheten til en av verdens største feiringer, Brasils karneval, med det nye Karnevalmote-settet til The Sims™ 4, designet i samarbeid med Pabllo.

I The Sims 4 Karnevalmote-settet, kan simmerne gjøre simmenes garderobe mer variert i simskaperen, med en eklektisk blanding av vakre og freshe plagg. Du kan kle simmene i antrekk med utskjæringer, fargerike fruktmønstre med grafiske kontraster, paljett-topper samt dristig sminke og fargerikt tilbehør. Hvert stykke var inspirert av Pabllos storeslåtte personlighet, kostymene til Brasils pulserende karneval og de store gatefestene, kjent som bloquinhos.

«Karneval er en feiring som forener folk fra hele verden,» sier Pabllo Vittar. «Når det gjelder karneval, kan du ikke kle deg kjedelig. Karneval representerer mye glede, hvor folk kan glemme mange av de frustrerende tingene resten av året har kommet med. Du må se ekstravagant ut og trekke masse oppmerksomhet og stråle Dette settet er fullpakket med ting som hjelper deg med å gjøre dette. Alle kan være seg selv i spillet, med tonnevis av antrekk og tilbehør som jeg vet at kommer til å rocke catwalken!»

Best kjent for musikken sin, som blander elektronisk danse-pop med elementer av et tradisjonelt brasiliansk lydlandskap, dragqueenen Pabllo Vittar er også skuespiller, danser og modell. Hun har fått en rekke priser og utmerkelser i sin unge og spirende karriere, som blant annet å bli nevnt i Time Magazines liste over den neste generasjonen av ledere. Med sin unike stil og store stemme inspirerer Pabllo folk fra alle samfunnslag til å være seg selv.

Som en del av dette samarbeidet lanserer vi en karnevaloverraskelse i grunnspillet i dag. Noe som alle kan oppleve. Pabllo Vittar har spilt inn dansehiten «Buzina» fra hennes andre studioalbum, Não Para Não, på simsk. Spillerne kan danse til denne sangen i spillet via karneval-radiostasjonen i The Sims 4. For å fortsette feiringen kan spillerne vente seg en oppdatering fra Sims-innholdsekspressen til grunnspillet med brasiliansk mat og en maske i begynnelsen av februar, og i mars kommer det kunst fra det brasilianske kunstneren Lano.

«Karnevalet er en av verdens største og mest fascinerende feiringer,» sier Vincent Joly, grafikkansvarlig for The Sims 4. «Den vedvarende globale pandemien har fått mange regioner i Brasil og rundt om i verden til å avlyse karnevalsfeiringen. Mange får kanskje ikke feiret med familie eller venner. Vi har jobbet med den brasilianske popsensasjonen Pabllo Vittar for å utvikle forskjellige antrekk til simskaperen, som er inspirert av fargene, livligheten, uttrykkene og følelsene til karnevalsfeiringen.»

The Sims 4-settene er små innholdssamlinger som gir spillere fra hele verden nye muligheter til å eksperimentere og tilpasse simsopplevelsen sin.

The Sims 4 Karnevalmote-settet kommer 3. februar 2022 til PC og Mac via Origin™ og Steam®, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S og Xbox One.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje