Oppdateringsmerknader,  The Sims 4

OPPDATERING 25.01.2022

«Livet er et karneval»
PC: 1.83.24.1030 / Mac: 1.83.24.1230
Konsoll: Versjon 1.51

Hei, alle simmere!

Håper det går bra med dere, uansett hvor i verden dere er!

Vi starter 2022 med sesongen for noe simsgreier å feire, eller som vi kaller det – konfettisesongen. Ikke bare har vi startet den med en simsleveranse i januar, men nå også med en spilloppdatering!

Vi håper dette nye året bringer glede til alle. For meg er ethvert nye år en mulighet for en ny start og nye ønsker. Jeg skal ikke nekte for at dette året er litt annerledes og kanskje enda mer annerledes enn fjoråret, og det å skrive denne teksten føles nesten nostalgisk, men uten å miste optimismen for hva det nye året kommer til å by på.

Jeg håper dere alle har en flott start på året og, selvfølgelig, tiden som kommer fremover. Vi har et flott år i vente for alt innen The Sims, og vi ser frem til å kunne dele alt sammen med dere.

Takk for all støtte og alle tilbakemeldingene, og ikke glem at dere burde ha det gøy!

Chaucitos!

– SimGuruRusskii


HVA ER NYTT?
Denne spilloppdateringen er kanskje ikke store greien, men den lar oss få fart på det nye året.

I dag annonserte vi Karnevalmote-settet, og vi ønsker å komme i karnevalsånd. I den anledning har vi lagt til en ny radiostasjon – med det passende navnet karnevalmuiskk – sånn at simmene dine (og du) kan nyte de livlige rytmene inspirert av Brasils karneval på din favorittradio i spillet.

FEILRETTINGER

  • The Sims 4
    • Om simmene er av den typen som ønsker å være en fiendtlig valentiner, kan det å overbevise andre om å forlate ektefellen sin telle opp mot dette målet. #sorrynotsorry
    • Vi har lagt til tekst på enkelte gjenstander som manglet tekst når d ble funnet via bb.showhiddenobjects-juksefunksjonen i flere pakker.
    • I kjærlighetens ånd og uten å dele parter fra hverandre … for mye, så vil ikke simmer nå kunne motta telefoner fra sin romantiske partner som ber om råd angående hva partneren skal gjøre med den ventende forlovelsen med den samme simmen. Kan du se det for deg? Pinlig …
  • Hytteliv
    • Vi fikset en feil hvor den oversatte teksten for Liker og misliker i Hytteliv ikke ble vist på enkelte språk bortsett fra engelsk.
  • Reisen til Batuu
    • Simmer med enkelte trekk som kan påvirke jobbkompensering vil nå motta riktig antall galaktiske kreditter for fullføring av oppdrag på Batuu. Fordi simmene dine er verdt det, og det er du også!

 

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje