Offisiell blogg,  The Sims 4

THE SIMS™ 4 MED SPILLPAKKEN DET PERFEKTE BRYLLUP

Her finner du Tartosa, det mest romantiske stedet i The Sims™ 4. Solnedgangene får hjertet til å stoppe, strendene forbløffende, hagene er fantastiske, og fossene er utrolige; Tartosa er et kjærlighetsparadis.

Dette idylliske stedet er det perfekte sted for å feire simmenes partnere, fra det å sette ring på fingeren til å fornye løftene, i en skildring av et ekte bryllup og det å leve lykkelig i alle sine dager! Du vil på kreativt vis få oppdage forskjellige sider av deg selv ved å planlegge mange varianter av simmenes drømmebryllup: aktivitetene i forkant av seremonien, gjestene, dekoren, dresskoden, kaken, beliggenhet og mer.

Så ute å måtte vente mer, presenterer vi nå Tartosa og en omvisning av spillpakken The Sims 4 Det perfekte bryllup.

Aktiviteter før bryllupet:
Et bryllup starter ikke før partneren din sier «Ja,» ikke sant?

Nyt spenningen fra alle de store hendelsene som leder opp til den store dagen. Fra og meg forlovelsen. Du kan selvfølgelig være av den spontane typen og gå rett til rådhuset, men du kan også bruke litt tid på å velge den perfekte ringen i simskaperen, samt riktig tid og rett sted. Når du får ditt ja – for det skjer soleklart, du er jo bare best! – vil du og partneren din få ønsket om å ha feiringer i forkanten av bryllupet for å markere den store nyheten med venner og familie.

Akkurat som med bryllupet kan paret planlegge forlovelsesfesten, utdrikningslaget og/eller middager før bryllupet slik de vil ha dem, med mulighetene for skåling, taler, mat, gaver og dans, pluss valg av forlover.

Den ultimate sjekklisten for planleggingen:
Moroa ved å planlegge alle bryllupsdetaljene kan begynne – og du kan gjøre bryllupsfeiringene dine helt unike! Liker du ikke å danse? Null stress. La oss heller bare servere mer mat.

Etter at du har etablert hva simparet liker, ikke liker, ønsker og ikke ønsker, kan du gå videre til å velge en dato og et lokale. Tartosa er full av pittoreske steder – fra en kystlandsby til skogen på fastland – med alt du trenger for å gjøre bryllupsdagen magisk, inkludert ærbødige innbyggere og lokalhistorie. Det er ekstravagante ballsaler, solnedgangsrike strender og fredelige hager. Vi har samarbeidet med fellesskap fra ulike bakgrunner for å lage tomter som representerer fellesskapet vårt, som icemunmuns «Løftenes hagepalass» og «Harmonisk hundreårshage» laget av CatherineGamesYT.

Når du er i byen, kan du dra til den lokale bryllupsantrekkbutikken og prøve et stort utvalg av kjoler og dresser. Fra det tradisjonelle til moderne, fra flytende hvite kjoler til de røde og hennaer vanligvis sett på hinduistiske bruder, her finnes det noe for alle. Så kan du besøke blomsterboden midt i byen for å velge en bukett som du kommer til å kaste over skulderen din.

Hva er vel en fest uten kake? Sving deg innom konditoriet for å prøvesmake, og sett ditt personlige preg på simmenes perfekte kake fra tilsynelatende uendelige kombinasjoner – og ikke glem kaketoppen din!

Det perfekte filmbryllupet:
I dag er det den store dagen, og nå er tiden inne for å avduke alt du har jobbet med. Hvis du feirer en mer tradisjonell kinesisk ekteskapsseremoni, kan dere starte dagen med en familiesamling – den tradisjonelle teseremonien – og servere forfriskninger til deres respektive familier.

Etter å ha byttet til bryllupsantrekket, er det nå på tide å starte vielsesseremonien. Gjestene samles for å vente på at deres ankomst. Når du har sendt blomsterkompisen og ringbæreren ned midtgangen, om du ønsker det, så kan du og din partner følge etter – enten alene eller med noen som kan gi deg bort. Løfter utvekslet, «Ja» bekreftet, og det første kyss avrundet det hele. Gratulerer, nygifte! La oss feire!

I selve bryllupet får du muligheten til å kaste blomsterbuketten, skjære opp kake med partneren din, og til og med dele deres første langsomme dans som et par, komplett med et innøvd spinn og dypp. Så kan dere vike unna, turtelduer, for resten av festen vil komme ut på dansegulvet for å delta også! Helt magisk!

Minner som varer livet ut:
Du og partnerens feiring stopper ikke etter bryllupet. Dere kommer til å ha en livstid sammen til å huske ekteskapet, med alt fra bildene dere har tatt og feriene dere har planlagt. Enten dere blir værende Tartosa eller reiser til en annen fjernverden, vil dere kunne nyte det nye livet med en intim ferie for to.

Etter hvert som dere blir gamle sammen, får dere også sjansen til å fornye løftene deres, som igjen bekrefter at dere elsker hverandre i en mindre og enklere versjon av bryllupsseremonien.

The Sims-teamet ønsker oppriktig å gratulere både deg og dine!

Sjekk ut Dom og Cams bryllupsnettside hvor de deler sine første steg mot ekteskap, og føl parets oppdateringer om bryllupsplanleggingen.

Bli med på en full dypdykksavsduking av The Sims 4: Det perfekte bryllup 11. februar 2022 kl. 10.00 PT på Twitch og YouTube.

*Spillpakken The Sims™ 4 Det perfekte bryllup er tilgjengelig fra og med 17. februar 2022 på PC og Mac via Origin™ og Steam®, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S og Xbox One.

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje