Offisiell blogg,  The Sims 4

VÅR FORPLIKTELSE TIL DERE

Et brev til våre spillere fra The Sims-teamet
9. februar 2022

Vår forpliktelse til dere

Et brev til våre spillere fra The Sims-teamet

I går introduserte vi dere til spillpakken The Sims™ 4 «Det perfekte bryllup». I tillegg fikk dere møte Dominique og Camille, et par som elsker hverandre noe helt grenseløst. I dag skal vi forklare hvorfor vi har tatt beslutningen om å ikke lansere denne pakken i Russland.

 

Vi feirer kjærligheten på din måte:
Gjennom årene har dere gledet oss med måtene simmene deres har funnet kjærligheten og feiret dette gjennom bryllup i grunnspillet. Dere har også delt iveren med oss om å kunne gå ned midtgangen, få simmene deres til å sette seg og gråte gledestårer mens de deler sine livsvarige løfter.

Da vi begynte å utvikle «Det perfekte bryllup» var dette visjonen vi hadde for det globale fellesskapet: Gleden av å finne kjærligheten, feire kjærligheten og fortelle historier som har betydning på et personlig plan.

Det å forestille seg de historiene spillerne våre kan fortelle med pakkene er selve drivkraften til alt vi lager. Vi gledet oss over å kunne introdusere dere til Dom og Clark med «Det perfekte bryllup». Kjærlighetshistorien deres reflekterer opplevelsene til så mange medlemmer av fellesskapet vårt og utviklerteamet.

Etter hvert som vi gikk gjennom utviklingen og prosessen med historiefortelling, ble vi fort oppmerksomme på at det vi ønsket å fortelle med Cam og Doms historie ikke ville være noe vi åpent kunne dele på verdensbasis.

 

En forpliktelse til våre verdier:
Muligheten til å fortelle historier – alle historier – ligger i kjernen av hva vi gjør med The Sims. Å holde tilbake Cam og Doms historie ville innebære å måtte inngå et kompromiss for disse verdiene. Vi er forpliktet til friheten til å være den du er, å elske de du elsker og fortelle de historiene du ønsker å fortelle.

Så hva betyr det for dere, spillerne våre? Vi forplikter oss til å opprettholde disse verdiene ved å rette fokus mot det å ferie historier som Dom og Cams, så vi har derfor tatt avgjørelsen om å ikke lansere «Det perfekte bryllup» der hvor det å fortelle vår historie krever fundamentale endringer på grunn av det lokale lovverket.

Beklageligvis, innebærer dette at medlemmer av The Sims-fellesskapet i Russland ikke får kjøpe denne spillpakken.

Til alle våre spillere fra hele verden, vi er takknemlige for at vi har dere i vårt univers.

Med kjærlighet og takknemlighet,

The Sims-teamet

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje