Offisiell blogg,  The Sims 4

Omfavn fullmånen

Fullmånen skinner ned på det som en gang var en travel sagbruksby. Langs elva, som deler byen i to, står det forlatte maskineriet og hogstutstyret innsvøpt i ei tykk tåke som fortsetter til den forsvinner inn i villmarka. Fra den steinete blotningen ovenfor det hele lyder et ul; det melodiske legatoet trenger seg gjennom stillheten i verdenen som ligger for dens føtter. En annen kommer ulende ut av skogen, en annen fra vannet. En hel, streifende ulveflokk kommer ut av den dystre tåka. Men, dette er ikke hvilke ulver som helst … De er varulver. Majestetiske og voldsomme, ulikt alt annet du har sett.

Moonwood Mill var en gang var en travel sagbruksby, med alt av liv og støy det innebærer. Byen er nå som forvandlet. De rustne skallene av fordums tids industri gir ly til en håndfull mystiske innbyggere som alle har søkt seg til dette villmarksbeskyttede fellesskapet, tiltrukket av dets avsidesliggende og anonyme natur. Dette er et sted som bærer på en skjult historie, og de som bor her vet at du garantert kommer til å oppdage fascinerende hemmeligheter hvis du bare graver dypt nok.

Så, hva vil du finne på i byen? Her er det mer enn nok å sette tennene i! Når det er fullmåne ser du kanskje at det halvmåneformede Lunvikvannet glitrer av magi. Det er det perfekte tidspunktet for en fisketur hvis du vil få den flyktige lunarfisken på kroken, eller for å klatre opp til uleplassen med utsikt over vannet for å plukke den enda sjeldnere månekronbladblomsten. Hvis du føler deg modig og vil ut på eventyr kan du ta turen ned i tunnelnettverket under byen, som kalles «undergrunnen» av gode grunner, for å prøve å finne ut av byens hemmeligheter og finne raske måter å reise rundt i byen på. Byens flokkmedlemmer er alltid med på sparring på sparreplassen, hvis du har klørne som trengs.

I Moonwood Mill er det alltid mye å gjøre (spesielt hvis du er en varulv). Hør godt etter når lokalbefolkningen gir deg råd: Hold deg unna Greg, så går alt bra.

LAG DIN EGEN VARULV
En varulv kan være mange forskjellige ting – vill, leken, dramatisk, kosete og mange andre ting! I The Sims™ 4 finner du varulver i alle former, størrelser, farger og stiler. Du kan tilpasse varulvene dine fullt ut i simskaperen, slik at du kan fortelle akkurat den varulvhistorien du vil.

Alle varulver har til å begynne med en simform og en varform som er koblet sammen, slik at alle endringer du gjør i én (kroppsform, klær og ansikt) gjøres likt på den andre. Men, det betyr ikke at du ikke kan skape ditt helt egne beist! Fjern koblingen mellom de to formene, så kan du gjøre dem så forskjellige som du vil! Du kan endre ansikt, øyne, ører, pelsdusker og mer! Mal på noen truende arr for å fortelle historien om en dramatisk slåsskamp mellom medlemmer av forskjellige flokker, eller dekk dem i fjasete maneter: Du har full kontroll over varformens pels, så du kan lage en varulv som er akkurat like tradisjonell eller uventet som du selv er!

FINN FELLESSKAPSFØLELSEN I EN FLOKK
Det er to forskjellige varulvflokker i Moonwood Mill: Moonwood-kollektivet er en flokk erfarne, landlige varulver som verdsetter tradisjon, fellesskap og selvkontroll. Villdyra en stridslysten, frittenkende gjeng rebellvarulver som mener at man bør både akseptere og utvikle seg, og henter inspirasjon fra pønk og grønsj.

Hvis du vil bli med i en av flokkene anbefaler vi å dra på besøk til hengestedet deres og bli kjent med medlemmene. Når du er på god fot (eller skal vi si god pote?) med dem, kan det hende at flokkens alfa utfordrer deg med noen prøver. Består du dem, er du med. Men, det er bare begynnelsen! Flokkmedlemskap innebærer en rekke plikter, et hierarki og regler. Som medlem av flokken representerer du noe som er mye større enn bare deg selv. En dag, hvis du spiller kortene dine riktig, kan du til og med bli flokkens alfa og representere hele flokken.

LIVET SOM VARULVER ER VILT
En varulv kan bli sterkere med hvert ul, klor og hamskifte og låse opp nye evner, som for eksempel å løpe raskt på alle fire, markere territoriet sitt, månemotstand og til og med udødelighet. Men, saken er ikke bare biff og sparring! Ettersom varulven blir sterkere, ser de også verden fra et mer og mer unikt perspektiv. Dette representeres av et økende antall temperamenter. Hvert av dem har en innvirkning på hvordan den enkelte simmens raserimåler fylles opp.

Raseri, spør du? Det er på høy tid at vi snakker om det viktigste i alle varulvers liv! En varulvs raseri vokser til enhver tid. Raseriet ditt øker raskere når du bruker unike varulvevner, sparrer med andre varulver, henger rundt i dyreham eller oppfører deg på en måte som ikke stemmer over ens med temperamentene dine. Når du når maksimalt raseri er forvandlingen rett rundt hjørnet! Så, du må alltid være obs på raseriet ditt. Å miste kontrollen kan få uante konsekvenser.

KUNNSKAPEN OM MOONWOOD MILL
Etter hvert som du bruker mer tid i Moonwood Mill kommer du til å oppdage skjult kunnskap om byens magiske røtter. Møt Wolfgang, den lokale bibliotekaren, midt i byen og ta en titt på alle bøkene med varulver som tema for å finne ut alt om Moonwoods mystiske beist. Men … Alle lokalbeboerne vet at du må komme deg ut i nabolaget og grave (eller utforske) litt dypere for å finne bøker og gjenstander som gikk tapt for lenge siden.

Hvis det ikke er sånn du foretrekker å finne ut av ting, kan du også snakke med lokalinnbyggerne. Det handler ikke bare om å bli med i en flokk. Når du blir kjent med dem har Kristoffer, Rory og medlemmene av flokkene deres mye å dele om sine egne fortider og unike perspektiver på varulvhistorie og -filosofi. Til og med byens eneste ikke-varulv har noe å dele! Stikk bort til Celene López, eieren av Grimtannbaren og bunkeren der. Det er en av tomtene som er bygget i samarbeid med en av innholdsskaperne i nettsammfunnet vårt – James Turner. Der finner du kuren på Varabies hvis du trenger den (ansvarsfraskrivelse: det er ikke kuren på lykantropi, det er nemlig en helt annen sak), men du kan også bestille mat og drikke. Du kommer til å bli positivt overrasket over det store utvalget med kjøttalternativer.

Vi må også nevne Greg … men vi anbefaler ikke å prøve å få noe informasjon fra ham. Det vil du vel ikke risikere?

Bli med på en fullstendig dypdykksavsløring av spillpakken The Sims 4 Varulver den 10. juni 2022 klokken 20.00 på The Sims Twitch og YouTube.

Forhåndsbestill spillpakken The Sims™ 4 Varulver nå til PC og Mac via Origin™ og Steam®, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S og Xbox One for å begynne å spille umiddelbart fra og med 16. juni 2022

Simskrystallen ble lansert 8.Januar 2012 av Simon Ekren Gravvold, som fortsatt eier og styrer nettsidene. Etterhvert har jeg fått flere hjelpere, som f.eks Willy Halvorsen og Alexandra Ejme som begge er medeier av Simskrystallen. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, så kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje