Offisiell blogg,  The Sims 4

Nye frisyrer til The Sims 4: bantu-knuter og 2-strand-twist

DeeSims har spilt The Sims™ ivrig helt siden hun var liten. Som engasjert simmer, YouTuber og innholdsskaper sprenger hun alle grenser for historiefortelling i The Sims™ 4. 

Det er simmere som DeeSims som inspirerer oss, og vi ville ikke vært oss uten DERE! Dere lager The Sims-serien setter vi søkelyset på skapere rundt i verden som gir oss gnisten til å skape et enda bedre spill.

Til det kommende SDX-slippet har The Sims samarbeidet med DeeSims om å skape to slående, naturlige frisyrer, bantu-knuter og 2-strand-twist, som passer til alle anledninger. Begge er flettestiler som har opphav hos og brukes av svarte. 

Vi tok en prat med DeeSims angående viktigheten av dette tilskuddet til spillet, inspirasjonen til stilene og hvordan de kommer til å gi simmere en enda bedre opplevelse med simskaperen.

Da vi kontaktet deg i juni angående muligheten for et samarbeid og du begynte å se på hva slags frisyrer du ville lage til spillet, hadde du allerede noe konkret i tankene?

Målet mitt var representasjon! Jeg visste at jeg ville lage frisyrer med mer tekstur til spillet. Jeg ville kombinere hår med krøller og mer tekstur med hverdagslige frisyrer som er vanlige blant svarte, sånn at flere simmere kunne kjenne seg igjen i The Sims 4.

Hva er grunnen til at du valgte bantu-knuter og 2-strand-twists til samarbeidet? Var det noe konkret som ga inspirasjon til det?

Det var så mye som inspirerte meg! Det var veldig vanskelig å bestemme seg for hvilken vei jeg skulle gå, for det er så mange fantastiske frisyrer blant svarte. Men da alt først hadde rullet i gang, var det åpenbart at bantu-knuter og 2-strand-twists passet perfekt for det jeg så for meg!

     

Hvordan føles det å ha vært med å lage to frisyrer til The Sims 4?
Det er helt uvirkelig! Jeg elsker The Sims og alt rundt det! Jeg har spilt The Sims helt siden jeg var liten. Som barn så jeg aldri for meg at jeg en dag skulle få lage noe til spillet. Det føles veldig bra å få bidra til et spill som har hatt så mye å si for meg!

Hvilken verdi mener du at disse frisyrene tilfører The Sims 4?
Jeg mener de tilfører stor verdi! Det er mange detaljer her som simmere er opptatt av. Det gikk mye tid og innsats med til research rundt dette prosjektet, og det er viktig med de små detaljene. Jeg ville forsikre meg om at alt var gjennomtenkt og riktig implementert. På grunn av det og det at frisyrene er så søte, tror jeg simspillerne kommer til å elske dem! 

Hvilken fargepalett gleder du deg mest til å se spillfellesskapet bruke?
Den lilla fargepaletten til bantu-knutene er så fin! Lilla er favorittfargen min. Jeg er også begeistret for den nedre delen av håret: Med bantu-knutene blir den litt mørkere. Den føles realistisk, og nettopp det var viktig for meg da jeg lagde disse frisyrene.

Tidlig konseptillustrasjon for bantu-knuter.
Tidlig konseptillustrasjon for 2-strand-twists.

Lærte du noe nytt da du laget frisyrer til The Sims?
Jeg lærte om hårbudsjettering. For å være tro mot figurdesignet i spillet er det enkelte ting man må ta hensyn til når man lager hår: lengde, tekstur, volum, fall … Alt dette har sitt å si når man skal lage en frisyre. Du må ta med i beregningen klær og andre gjenstander som påvirker håret, og finne ut hvordan det har innvirkning på ideen din. Det var veldig givende å se ideene mine bli satt ut i livet! Det var en flott opplevelse, og jeg lærte mye!

Hvor ser du for deg at folk kommer til å bruke disse frisyrene i spillet, og hvordan ville du stylet simmer med disse frisyrene?
Frisyrene kan brukes til mye! De passer til det meste – fra bryllup til fest og makeover etter en midtlivskrise. Det finnes knapt grenser for mulighetene. Jeg tror faktisk at simmerne kommer til å bruke disse frisyrene i hverdagen … Det er i hvert fall det jeg kommer til å gjøre!

De to simskaper-gjenstandene som DeeSims har laget, er tilgjengelige fra 17.11. i The Sims 4 på PC via EA app, Mac® via Origin, Steam®, PlayStation®5, PlayStation®4, Xbox Series X|S og Xbox One-systemene.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje