Offisiell blogg,  The Sims 4

Blogg: Kjemp mot kriminalitet i The Sims!

Løs krimgåter i utvidelsespakken The Sims 4 På jobben*

Vi håper dere likte forrige ukes blogg, der dere fikk innblikk i hvordan en arbeidsdag foregår når man spiller som lege i The Sims 4 På jobben og alt dramaet som utspiller seg.

Denne uken skal vi kikke nærmere på Politikarrieren. Sjekk ut den nyeste videoen vår, som tar for seg livet på jobben som politisim i The Sims 4 På jobben.

Nå skal vi ta en titt på livet til Tate Rackett, en ung etterforsker som prøver å komme seg opp og frem og en dag bli politimester.

Tate Rackett
Foto: Electronic Arts

Dagen begynner kl. 4.00, da telefonen ringer. Det er en kald morgen, og det er bekmørkt ute. Etterforsker Rackett tar med seg tjenestebeviset og en kopp kaffe – svart, selvsagt – og setter kursen mot åstedet: en populær klubb der det på mystisk vis begynte å brenne kvelden før. Han ankommer, og begynner å sjekke ut området. Dette er ikke det første tilfellet av brann denne uken. Rackett venter på at den kriminelle skal gjøre en feil og etterlate seg et spor som kan hjelpe til med å løse saken. Kanskje i dag er dagen.

Å finne simmen som står bak denne serien med forbrytelser er ikke bare en ny sak for Rackett, det er personlig. For 15 lange simdager siden, mistet Rackett vennen sin i en tragisk brann – på uforklarlig vis hadde han blitt fanget i et rom uten dører, og det var ikke mulig å redde ham.

Rackett tar en nærmere titt på åstedet og finner noen ting å ta fingeravtrykk av. Han tar med seg noen bevisprøver, og skal akkurat til å sette kursen mot stasjonen, da noen banker ham på skulderen. Han snur seg og ser rett inn i øynene på en pen, lyshåret sim med treningsklær – det første vitnet.

Hun hadde vært ute å jogget den dagen, rett før hun begynte å jobbe på sykehuset. Rackett får med seg detaljene og forter seg til stasjonen, der han har et fullt utstyrt laboratorium. Han kjører alle bevisene gjennom den kjemiske analysatoren. Han håper å kunne finne detaljer som mangler om den mistenkte.

Det virker som den mistenkte er mann, voksen og veltrent, ifølge rapporten fra øyevitnet. Rackett trekker frem telefonen og skriver ut en etterlysning.

Rackett får endelig informasjonen som trengs til å løse mysteriet. En sim som passer til beskrivelsen er observert i en lokal park.

Etter å ha innsett at det er mange simmer i området, begynner han å forhøre dem, en etter en, i håp om at noen kan peke ut den mistenkte han er ute etter. Han må være sikker. Forrige uke arresterte han feil sim, og det ble skikkelig flaut.

Akkurat da, ut av øyekroken, ser han en sim som gjør pushups. Det er den hovedmistenkte, og tiden er inne til å gå til pågripelse.

Pågripelse
Foto: Electronic Arts

På stasjonen får Rackett den mistenkte bort til fengslingsmottaket for å ransake ham, ta fengslingsbilder og ta fingeravtrykk. Dette har tatt lang tid, og nå har Rackett lyst til å plage ham litt. Han låser ham inn i en celle og lar ham sitte der. Han stikker ovenpå for å pumpe litt jern, ta seg noe å spise og slappe av litt. Når det har gått en stund, går han inn i cellen, henter den mistenkte og plasserer ham ved forhørsbordet. Han bruker alle verktøyene han har til rådighet – han begynner som snill politisim, går over til slem politisim og ender opp med å vise den mistenkte alle bevisene mot ham.

Det funker. Den mistenkte tilstår. Nok en sak løst.

Det har vært en lang dag, og Rackett drar hjem for å slappe av på sofaen og nyte favorittdrinken sin, en Mørk og stormfull. Nok en vellykket dag som etterforsker er over i The Sims 4 På jobben.

Vi håper du likte denne sniktitten på politikarrieren. Neste uke skal vi utforske det spennende livet til en forsker. Følg med!

I april blir simmene helt sjef på arbeidsplassen i utvidelsespakken The Sims 4 På jobben. Du kontrollerer alt simmene gjør mens de takler tre nye, aktive karrierer. Nå kan du redde liv som vågal lege, løse krimgåter som fryktløs etterforsker og finne opp helt sprø ting som gal forsker. Du kommer også til å kunne la simmene slippe løs gründeren i seg og lage og tilpasse forskjellige butikker. I tillegg er det nye steder å dra, nye ferdigheter å lære seg og muligheten til å treffe romvesener!

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje