Offisiell blogg,  The Sims 4

8 fototips for håpefulle fotografer

Fra selfie til kunstverk

Vi håper du liker utvidelsespakken The Sims 4 På jobben*, om simmene dine redder liv som leger, løser krimgåter som politisimmer, lager fantastiske oppfinnelser som forskere eller åpner sine egne butikker. Det er bare å fortsette å fortelle historier og ta bilder!

Og når vi snakker om bilder … vi tenkte vi skulle dykke litt dypere ned i materien med fotografiferdighetene i utvidelsespakken og gi deg noen tips om å bevare minnene til simmene du lager.
TS4_485_PHOTOGRAPHY_TIPS_001

Begynn å ta selfies. For hver eneste selfie du tar, blir simmen litt flinkere til å ta bilder, så det er bare å gå helt bananas! Med treningsstudioselfies. moteselfies og øyeblikk fanget med kameraet på jobben kan simmene dine dokumentere seg selv når de vil. Det er en super måte å forbedre ferdighetene på, og med selfies kan du forevige absolutt alt de gjør med snasne bilder.

Utnytt mobilen fullt ut. Selv om en selfie er super for å minnes et øyeblikk som finner sted en meter fra simmens ansikt, er det ikke den eneste typen bilder man kan ta med mobilen. Det er superenkelt å ta bilder med telefonen. I underholdningskategorien er det alternativer for å ta bilder av ting, andre simmer eller selfier med andre simmer.

Tren opp ferdighetene. Ikke bli lei deg hvis de første bildene simmen din tar er litt uklare. Bilder har fem nivåer, og jo flere bilder simmene dine tar, desto mer forbedres ferdighetene deres, og da blir det mindre andel uklare, ubrukelig bilder.

Skaff et bedre kamera. Alle simmer kan ta bilder med mobilen, men hvis du har lyst til å bli skikkelig god til å fotografere, trenger du noe litt bedre. Simmen din kan velge et av tre kameraer i byggemodus basert på pris og funksjoner. Noen kameraer har bedre funksjoner, som zoom og forskjellige formater.

Lær deg funksjonene på de bedre kameraene. Når simmene dine tar frem kameraet, kan de gjøre finjusteringer før de tar bildet, som å justere utsnitt, zoom, størrelse, format og filtre og skru blits av og på. Noen av disse alternativene er bare tilgjengelige på finere kameraer, så sørg for at simmene dine sparer opp nok simoleoner hvis de vil ha alle funksjonene.
TS4_435_EP01_BOP_03_002

Få mer følelser i bildene. Etter at simmen din har tatt bilde, kan det konverteres til et minne med alternativet «Legg til i minner» på bildet. Simmer som er med på bilder kan tagges, og man kan også forbinde en følelse med bildene. Når simmene dine ser på disse bildene, får de følelser som er forbundet med minnet.

Heng bildene på veggen. Selve fotograferingen er bare halve moroa!  Du kan også gjøre masse med bildene. Nå kan simmene dine pynte opp hjemme med bilder de har tatt ved å dra dem fra utstyrslisten til veggene! Pop-art, kollasjer, landskaper eller mer abstrakte bilder … hvis simmene dine liker noe de har bilde av, kan de henge det på veggen.

Etabler et fotostudio. Har du hengt bilder på veggen? Hvis du henger dem på veggen på en butikktomt, kan du selge dem også! Hva med å etablere et fotostudio ved hjelp av det nye fotostudioobjektet? Simmene kan posere foran det alene eller sammen med en annen sim, og bakgrunnen kan endres og tilpasses for å få stemningen du er ute etter.

Har du ikke skaffet deg utvidelsespakken ennå? Les om 8 ting du kan gjøre i The Sims 4 På jobben, eller finn ut hvordan det er å jobbe en dag som lege.

Mitt navn er Simon, og jeg er Webmaster og daglig leder inne på Simskrystallen. Jeg opprettet Simskrystallen i januar 2012. Om du lurer på noe eller ønsker å sende inn tips til Simskrystallen, kan du sende det til: redaksjon@simskrystallen.no

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Abonner
Varsle om
guest
Navnet ditt publiseres offentlig. Om du ønsker å være anonym, kan du f.eks bruke fornavn eller ett kallenavn.
Din Epost publiseres ikke offentlig. Eposten brukes for å gi beskjed om kommentaren din har blitt godkjent/avslått. Hvis du trykker på bjellen, vil du også kunne få varsel om når du har fått svar på kommentaren din.
Alderen din publiseres offentlig. Om du ikke ønsker å oppgi dette, lar du bare dette feltet stå tomt.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
0
Sul sul! Del gjerne tankene dine med oss i kommentarfeltet.x
()
x
Hopp til verktøylinje